Hoe kan ik een goede en goedkope uitvaartverzekering uitkiezen?

3 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Samen met mijn vrouw wilde ik graag een verzekering voor onze uitvaart uitkiezen en afsluiten. Wij hebben vroeger wel eens besproken of het verstandig was om een verzekering af te sluiten, maar wij hadden toen het idee dat het nog niet nodig was. Hoe ouder je wordt, hoe meer rekening je met een overlijden begint te houden en de consequenties daarvan. Natuurlijk willen wij elkaar niet kwijtraken en wij willen elkaar ook niet opzadelen met de hoge kosten van een uitvaart. Het leek ons verstandig om verzekeringen te vergelijken en een goed, maar goedkope uitvaartverzekering voor ons af te sluiten. Op de website Ikvergelijkonline.nl konden wij gemakkelijk verschillende populaire verzekeringen bekijken en ons goed inlezen, hierna hebben wij degene afgesloten die het beste voor ons is. In het verleden hebben wij al meerdere keren besproken of het verstandig was om ons te verzekeren voor een uitvaart, maar besloten om het toen niet te doen. Wij voelden ons gezond en hadden niet het idee dat de kans groot was dat er iets zou gebeuren, ook al heb je veel zaken natuurlijk niet onder controle. Maar wij beginnen langzaam ouder te worden en horen ook steeds meer over mensen in onze omgeving die ziek worden, of zelfs overlijden. Wij zijn allebei nog steeds relatief jong en waarschijnlijk hoeven wij ons geen zorgen te maken, maar het leek ons toch verstandig om een goedkope uitvaartverzekering af te sluiten. Als een van ons twee├źn zou overlijden, dan zou het een grote impact hebben op het gezin en onze kinderen. Voornamelijk emotioneel, maar ook financieel zou dit grote gevolgen hebben, dan zit je niet te wachten op het betalen van een dure crematie, of begrafenis. Het leek ons verstandiger om een goedkope uitvaartverzekering af te sluiten en een klein bedrag per maand te betalen, zodat wij later niet duizenden euros moeten betalen.

Gemakkelijk een goedkope uitvaartverzekering kiezen en afsluiten

Wij hadden allebei weinig verstand van een verzekering voor een uitvaart, daarom wilden wij ons graag eerst inlezen. Wij vonden verschillende pagina’s waaronder de pagina Ikvergelijkonline.nl. Op deze website konden wij veel informatie lezen, maar ook gemakkelijk een goedkope uitvaartverzekering uitkiezen. Op deze website staat een overzicht van veel verschillende verzekeringen, wat de belangrijkste voorwaarden zijn en welke verzekeringen het populairste zijn. Wij vonden al snel een goedkope uitvaartverzekering die veel goede beoordelingen had. We konden ook meer informatie lezen over de verzekering, zodat we de voorwaarden goed konden doornemen. Deze verzekering leek ons een goede keuze.

Het afsluiten was snel afgerond

Mijn vrouw en ik waren nog even aan het twijfelen, maar besloten daarna om deze goedkope uitvaartverzekering af te sluiten. Het afsluiten was erg gemakkelijk en duurde slechts 5 minuten. Wij hebben het gevoel dat wij een goede keuze hebben gemaakt en zijn blij dat wij de ander nu niet opzadelen met hoge kosten. Voor het vergelijken en het afsluiten van een goedkope uitvaartverzekering raden wij Ikvergelijkonline.nl aan.

  • Er staat veel informatie op de website over verzekeringen
  • In een overzicht zie je gemakkelijk de belangrijkste voorwaarden
  • Elke verzekering heeft ook een pagina met meer informatie
  • Wij konden gemakkelijk vergelijken en een verzekering uitkiezen 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn