Een geweldig video intercom systeem

7 april 2018

Posted in ICT en Techniek

Bij ons binnen het bedrijf vonden we het al een tijdje een goed idee om een video intercom systeem te laten installeren. We hadden al een tijdje last van mensen die ongevraagd bij ons bedrijf langs kwamen en daar wilden we nu toch wel graag een einde aan maken. Daarom zijn we eens online gaan rondkijken op het internet om te kijken wat we hier op het gebied van een video intercom systeem konden vinden. Op die manier kwamen we terecht op de website van het bedrijf Commend.

  • Uitstekende klantenservice
  • Goed assortiment

Toen we eenmaal besloten hadden dat we een video intercom systeem wilden hebben, wilden we het natuurlijk wel bij een bedrijf bestellen dat ons een geweldige service en product zou bieden. Dit was bij Commend zeker het geval. Met een klein beetje rond kijken op de website waren we er al achter dat ze hier een uitstekend assortiment hebben. We vonden het daarnaast ook belangrijk dat ze bij Commend de juiste service konden leveren en dit was zeker het geval. We hebben vrijwel direct contact opgenomen met de klantenservice van het bedrijf en daar werden we te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerker.

De installatie van het video intercom systeem

Na het contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf over het uitkiezen van een video intercom systeem. Het hebben van een goed video intercom systeem zou ons uiteenlopende voordelen opleveren en alleen al daarom wilden we dit heel erg graag doen. Bij Commend wisten ze ons er nog meer van te overtuigen hoe belangrijk het is om een goed video intercom systeem te hebben. Door de verschillende soorten systemen die ze hier hebben kun je ook echt het systeem vinden dat het beste bij de wensen en eisen van je bedrijf past. Op die manier konden we dus heel erg makkelijk het beste systeem voor ons vinden. Het is ook zeker niet verkeerd dat ze bij Commend alle moeite nemen om het video intercom systeem dat we hadden uitgekozen rustig aan ons uit te leggen. Op die manier wisten we precies waar we aan toe waren en hoefden we hier dus niet zelf achter te komen. We hebben het al druk genoeg binnen ons bedrijf en daar hadden we dan ook echt geen tijd voor. Bij Commend begrepen ze dit helemaal en hebben ze dat allemaal uitstekend geregeld.

Blij met het resultaat

We hebben ons video intercom systeem nu enkele weken en we zijn er absoluut heel erg tevreden over. Het hele video intercom systeem werd netjes bij ons geïnstalleerd op de dag dat het ons het beste uitkwam. Het werd netjes aan ons uitgelegd hoe we het systeem konden gebruiken en wat het beste voor ons zou werken. Dit maakte het voor ons heel erg makkelijk om ermee aan de slag te gaan. Dit doen we nu al enkele weken dus en we hebben er erg veel plezier van. Het is fijn om te weten dat we nu de deur tot het bedrijfspand niet de hele dag open hoeven te houden zodat we steeds onverwachte gasten hebben. De beveiliging van ons bedrijf is nu een stuk beter. Het is ook erg fijn dat we een videofunctie hebben. Zo kun je precies zien wie er binnen komt. Mensen kunnen natuurlijk wel zeggen dat ze bijvoorbeeld iemand zijn van het postbedrijf. Dan wil je ook wel zeker weten dat dit echt het geval is. Met de video functie kunnen we dit zeker vaststellen. Dit kan ook voor jouw bedrijf zeker iets zijn. Informeer vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn