Ik biedt u waardevolle management coaching!

7 april 2018

Posted in Coaching en Workshops

Een bedrijf dat geleid wordt door managers die geen verstand van zaken hebben, is gedoemd om te falen. Vandaar dat het goed is om wanneer u eenmaal manager bent geworden, te letten op het feit dat u zichzelf altijd blijft ontwikkelen. Het is namelijk als manager van cruciaal belang om de sentimenten op de werkvloer in de gaten te houden en te zorgen dat het team dat u moet aansturen, goed functioneert. Wanneer u merkt dat u hier nog wel wat kunt leren, nodig ik u uit voor mijn training management coaching. Ik geef deze management coaching al sinds vele jaren en dat doe ik met heel erg veel plezier. Ik vind het zelf ook altijd heel erg leerzaam om deze management coaching omdat ik van mijn cliënten altijd heel erg waardevolle input krijg. Omgekeerd zorg ik voor een stukje extra reflectie bij de managers die bij mij een training komen volgen. Ik leer hen niet alleen kritisch naar zichzelf te kijken, maar ook om hun inzichten op een goede manier te verwoorden zodat het niet alleen maar bij woorden blijft, maar dat deze woorden ook in daden kunnen worden omgezet. Dat is namelijk de kracht van een goede manager; deze weet de mensen van zijn of haar team zo aan te sporen dat het beoogde resultaat gehaald wordt. Dat is niet altijd even eenvoudig en daarom leer ik u tijdens de management coaching hoe u signalen uit uw team kunt opvangen en hoe u deze kunt interpreteren. U zult namelijk zien dat u als manager goed op de hoogte moet zijn van wat er allemaal binnen uw team speelt. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe koers gaan varen, dan moet u goed weten hoe uw teamleden hier op reageren. U zult zien dat ik u tijdens de management coaching heel veel bruikbare handvaten kan aanbieden waarmee u heel goed mee uit de voeten zult kunnen gaan. Ik zal u deze vaardigheden aanleren door gesprekken met u te voeren, maar ook door oefeningen met u te doen. Ik ben namelijk van mening dat het beter is om dingen te ervaren dan om ze enkel en alleen te bespreken wanneer u er blijvend iets van opsteken.

Verandering is waar het om draait tijdens mijn management coaching

Tijdens mijn management coaching is het woord ‘verandering’ het woord waar alles om zal draaien. Ten eerste is het namelijk zo dat ik zal proberen om bepaalde gewoontes die u heeft, maar waar u graag van af zou willen raken, weg te nemen en bij u persoonlijk een verandering teweeg proberen te brengen. Ten tweede zal ik met u bespreken tijdens de management coaching hoe uw teamleden met veranderingen op kunnen gaan. Ik zie namelijk maar al te vaak tijdens de management coaching dat mensen denken dat weerstand tegen verandering voortkomt uit een bepaalde koppigheid. Toch hoeft dit zeer zeker niet zo te zijn en wanneer u merkt dat er verzet gepleegd wordt, kunt u dit ook zien als betrokkenheid. Dit en vele andere inzichten zal ik u leren tijdens de management coaching en ik raad u dan ook van harte aan om snel even naar mijn site te komen kijken. Het adres van deze pagina is Claritycoaching.nl.

Schrijf u vandaag nog in via mijn site

Wilt u graag gebruik komen maken van mijn management coaching? Dan zou ik u willen vragen om u via mijn site bij mij te melden. Ik zal vervolgens:

  • zo snel mogelijk contact met u opnemen
  • een keer een kennismakingsgesprek met u inplannen
  • kijken welke doelen u zou willen behalen

kijk snel even op Claritycoaching.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn