Wat is cryolipolyse precies?

7 april 2018

Posted in Mens en gezondheid

Heeft u het idee dat u te zwaar bent en wilt u daar op een effectieve manier wat aan veranderen? Dan is cryolipolyse misschien iets voor u. Wij zijn het adres voor de mensen die graag cryolipolyses willen ondergaan onder het toeziend oog van een team van specialisten. Wie bij ons aanklopt voor cryolipolyse zal uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek waarin wij u zullen onderzoeken en zullen kijken naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Vervolgens zullen wij met u bespreken hoe wij u zullen gaan behandelen. Uiteindelijk zullen wij een afspraak met u inplannen en dan zullen wij u gaan behandelen. Dit doen wij met ons Body Wirzard van MedCos Skinsolutions. Dit is een prachtig apparaat dat door ons gebruikt wordt voor non-invasieve behandelingen. Dat betekent dat er dus geen incisies hoeven worden gemaakt en dat wij dus niet zullen of hoeven gaan snijden in uw huid. Het apparaat maakt gebruik van de Cryolipolyse technologie. Dat betekent dat u aan de hand van onze behandeling probleemgebieden selectief kunt gaan verminderen. Zoals u dus waarschijnlijk al in de gaten heeft kunt u aan de hand van cryolipolyse dus zonder daarvoor een wond te maken, van uw vet verlost worden. Heel veel mensen spreekt dit heel erg aan omdat het ook meteen de kans op complicaties aanzienlijk verminderd. Wanneer er namelijk geen wond gemaakt wordt, kan deze bijvoorbeeld ook niet gaan ontsteken of wat dan ook. Wij willen u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om hier alles te lezen over cryolipolyse. Wij hebben op onze pagina VitalityRoosendaal.nl namelijk een aantal teksten geplaatst over dit onderwerp zodat u kunt zien hoe wij precies te werk zullen gaan en wat mensen hebben geschreven die reeds deze behandeling hebben ondergaan. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen.

Cryolipolyse is altijd non-invasief dus het risico op complicaties is miniem

Wanneer u graag snel door ons geholpen wilt worden, raden wij u van harte aan om even een afspraak met ons in te plannen via onze site. Hier kunt u ook meer lezen over cryolipolyse. Wij zullen tijdens de behandeling uw vetzones deels bevriezen. Het kost ongeveer een uur om een vetzone goed aan te pakken. U hoeft niet bang te zijn dat u pijn zult ervaren tijdens de cryolipolyse omdat het allemaal volledig gevoelloos plaatsvindt. Wij zien vaak dat mensen even een dutje gaan doen terwijl de cryolipolyse op hen wordt toegepast. Mocht u dit ook willen doen, dan mag dat uiteraard altijd. Nadat de behandeling is afgerond, gaat uw lichaam aan de slag om de bevroren cellen af te voeren. Op dat moment begint dus de daadwerkelijke reductie van vet. Wij zullen u vervolgens nog meerdere keren terugvragen om de behandeling goed te laten slagen. Doorgaans kunt u per keer een reductie van 20 procent verwachten. De resultaten zijn altijd bijzonder goed te noemen. Kijk even op onze site om de foto’s te bekijken van de mensen die reeds cryolipolyse ondergingen. Links is de foto voor de behandeling, rechts is de foto na de behandeling. U zult zien dat er een wereld van verschil is opgetreden.

Plan vandaag nog een afspraak met ons in

Wilt u ook graag door ons geholpen worden? Plan dan vandaag nog even een afspraak met ons in! Wij helpen u graag en zullen u goed uitleggen wat u allemaal van onze behandeling mag verwachten. Kortom:

  • wij werken volgens strenge richtlijnen van de GGD
  • wij kunnen uw vetpercentage snel en eenvoudig reduceren
  • u zult na de eerste behandeling al effect merken

Kijk snel even op VitalityRoosendaal.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn