Een handige, gebruikte grootvakstelling

29 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

lppetersen - Gebruikte grootvakstellingEen gebruikte grootvakstelling is in vele opzichte beter dan een nieuw exemplaar. Voor veel mensen is het vaak lastig om spullen op te bergen en helemaal wanneer u bijvoorbeeld een winkel draaiende moet houden met een groot magazijn waar de voorraad is opgeslagen. Dan kan het nog al eens vervelend zijn wanneer spullen zoekraken. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de schappen bij kunnen vullen, om leegstaande ruimtes te voorkomen. Het is dan van belang om een goed systeem op te zetten waarbij er gewerkt wordt met een goede gebruikte grootvakstelling. Deze gebruikte grootvakstelling is veel minder duur dan een nieuwe grootvakstelling. Het is dus mogelijk om zelfs met een wat kleiner budget toch veel in huis te halen. U kunt de gekochte, gebruikte grootvakstelling gemakkelijk plaatsen waar u wilt. Zolang het magazijn groot genoeg is kunt u zelf een handige plaats bepalen. Bij L.P. Petersen koopt u voordelig een gebruikte grootvakstelling. Deze stellingen zijn zeer goed uitgevoerd:

  • Voeldoen aan alle kwaliteitseisen
  • Zijn geproduceerd naar de laatste veiligheidseisen
  • Hebben een grote opslagcapaciteit zonder heel zwaar te zijn

Door deze voordelen is het natuurlijk al snel duidelijk dat een gebruikte grootvakstelling afkomstig van dit bedrijf de beste keus is. Hierdoor kunt u zonder problemen al uw goederen in de opslag kwijt. Ook is het door de grote vakken heel handig om spullen van de schappen te halen. U en uw medewerkers kunnen er snel bij en dus kan alles in de winkel snel worden aangevuld.

Vrijblijvende prijsopgave voor een gebruikte grootvakstelling

Om van te voren te weten hoeveel geld u ongeveer kwijt zult zijn bij de aanschaf van een goede gebruikte grootvakstelling, is het verstandig om eerst even een vrijblijvende prijsopgave te regelen. Dit kunt u gemakkelijk doen door op de website deze aanvraag in te dienen. Naast het doorgeven van een aantal persoonlijke gegevens kunt u uw wensen op het gebied van de gebruikte grootvakstelling aangeven. Dat is wel zo handig natuurlijk. U krijgt altijd binnen 24 uur bericht terug waaruit blijkt hoeveel het u ongeveer gaat kosten. Door deze overzichtelijke prijsopgave weet u meteen waar u aan toe bent en dat is voor iedereen belangrijk. Mocht u nog vragen hebben over de verschillende mogelijkheden of over de stelling zelf, dan kunt u altijd bellen of een email sturen. U krijgt dan snel en duidelijk antwoord van een van de deskundige medewerkers. Elke opdracht wordt zo goed mogelijk tot stand gebracht. U kunt dus ook meteen kiezen voor de lever- en montage service die aangeboden wordt. Voor een klein beetje extra kunt u zonder zorgen uw stellingen laten plaatsen. De gebruikte grootvakstelling kan dan snel worden ingericht.

Uit voorraad leverbaar

Bij veel bedrijven kan het lang duren voordat een geplaatste bestelling bij u thuis of op het werk wordt afgeleverd. Het kan heel vervelend zijn wanneer u van te voren een eigen planning had gemaakt. Bijvoorbeeld doordat een nieuwe winkel geopend moet worden en u de voorraad alvast op wilt kunnen slaan. Met de snelle en betrouwbare service van L.P. Petersen weet u zeker dat uw gebruikte grootvakstelling op tijd aankomt. Bijna alle stellingen zijn namelijk uit voorraad leverbaar en daarom is het mogelijk om alles snel te bezorgen. Met deze stabiele opslagmogelijkheden weet u zeker dat u zonder zorgen uw hele voorraad op kunt slaan. Er zal niet snel iets misgaan en de grootvakstelling wordt natuurlijk ook stevig vastgezet. Deze stellingen zijn goed te gebruiken voor de wat zwaardere producten. Ook kunt u zonder problemen de stellingen uitbreiden door meerdere exemplaren aan elkaar te monteren. Op deze manier weet u zeker dat u altijd genoeg ruimte heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn