Een Indian restaurant met de heerlijkste gerechten

6 augustus 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

indiapoort - Indian restaurantBen je woonachtig in Hilversum of in deze omgeving, kies er dan eens voor om de heerlijke gerechten te proberen van Indian restaurant India Poort. Dit Indian restaurant heeft een uitgebreide menukaart, zoals je op de website ook kunt zien. De gehele kaart staat hier online. Je kunt gelijk kennismaken met de voordelige prijzen, want deze staan per gerecht erbij vermeld. Zo weet je dus voorafgaand aan het bezoeken van dit Indian restaurant al wat je zult gaan betalen. Achteraf kom je op die manier dus nooit voor verrassingen te staan. Wil je weten wat dit Indian restaurant jou te bieden heeft, bekijk dan eens de populaire gerechten zoals:

  • Lams gerechten
  • Rundvleesgerechten
  • Vegetarische menu’s

Wil je op de hoogte blijven van mooie aanbiedingen, vergeet dan niet om de Facebook pagina van dit Indian restaurant een like te geven. Zo weet je altijd en overal welke acties er zijn en kun je daar onmiddellijk van profiteren.

Je kunt bij dit Indian restaurant ook kiezen voor een afhaalmaaltijd

Ik weet hoe belangrijk het is om als mens te eten. Toch vind ik het vaak niet echt een feestje om te moeten eten, omdat ik het eigenlijk niet leuk vind om te koken. Soms zijn er echt wel dagen bij dat ik het leuk vind om iets lekkers klaar te maken, maar meestal zie ik het eten als een moeten. Koken zal in ieder geval mijn hobby nooit worden. Ik kook wel praktisch iedere dag en ik eet zelfs heel gevarieerd. Soms heb ik gewoon even zin om niet te koken en een maaltijd te bestellen. Dan heb ik een sterke voorkeur voor het bestellen van een maaltijd dat afkomstig is van een Indian restaurant. Daar hebben ze doorgaans heerlijk eten. Wil je ook naar een Indian restaurant, dan kun je het beste naar India Poort gaan. Dit Indian restaurant is gevestigd in Hilversum, maar levert ook zeker eten buiten Hilversum. Je kunt ook niet kiezen voor een afhaalmaaltijd, maar er juist voor kiezen om gezellig met je beste vriend of vriendin een hapje te eten. We hebben doorgaans erg drukke dagen, waardoor het vaak lastig is om tijd vrij te maken voor elkaar. Toch is het wel belangrijk om dit regelmatig te doen, zodat je deze speciale vriendschap kunt onderhouden. Besteed je hier te weinig tijd aan, dan loop je het risico dat de vriendschap verwatert. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Kom gewoon even uit de drukte van de dag en hou de avond lekker vrij om uit eten te gaan. Waar kan dat nou beter dan bij een goed Indian restaurant? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak om hier uiteten te gaan en boek vandaag nog een tafel. Ook dat kan tegenwoordig gewoon online. Je gaat naar de website Indiapoort.nl, waar je gelijk een reservering kunt plaatsen. Voordat je een reservering plaatst, kijk dan eerst eens bij de mogelijke gerechten. Je zult zien dat er een ruim aanbod is en er dus ook een ruime keuze is aan diverse gerechten. Allemaal zijn ze even lekker en worden ze met de grootst mogelijke zorg bereid.

Profiteer van de lopende actie

Wil je eens ontdekken of de heerlijke gerechten van dit Indian restaurant daadwerkelijk zo goed zijn als ze zeggen, profiteer dan van de speciale actie die geldt voor online bestellen en afhalen van gerechten. Je krijgt nu namelijk te maken met een korting van wel 15% wanneer je online bestelt of afhaalt. Ga gelijk naar de site, plaats je bestelling en wie weet en jij vanavond wel heerlijk Indisch!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn