Goed geholpen op het gebied van de wsnp

6 augustus 2016

Posted in Nieuws

wsnp-zaken - wsnpDe wsnp, oftewel de Wet schuldsanering natuurlijke personen, biedt burgers in Nederland de mogelijkheid tot een bestaan zonder schulden. Veel mensen raken in de schulden zonder dat dit hun bedoeling is. Dit is een zeer vervelende situatie die je uiteraard liever vermijdt, maar soms gaat het van kwaad tot erger zonder dat je hier zelf veel aan hebt kunnen doen. Het kan zeer lastig zijn om zelf van schulden af te komen, zeker als deze in een rap tempo blijven oplopen. Een relatief lage lening is voor veel mensen te overzien, maar wanneer deze steeds hoger worden en je hebt er steeds meer, dan kan dit tot zeer vervelende situaties leiden. Met de wsnp heb je dus een kans om op een prettige manier van al deze schulden af te komen. Hiervoor volg je een minnelijk traject bij je gemeente wanneer je hier toegelaten wilt worden. De rechtbanken die beoordelen of jij in aanspraak komt voor de wsnp zijn echter zeer streng en er kunnen dan ook uiteenlopende redenen zijn waarom je niet wordt toegelaten.

  • Er heeft nooit een minnelijk traject plaatsgevonden
  • Er wordt bevonden dat je niet in staat bent om het traject goed te doorlopen
  • De rechtbank is van mening dat je de schulden ook op een andere manier kan voldoen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van redenen waarom je afgewezen wordt. Wil jij tegen deze uitspraak in hoger beroep? Klop dan aan bij WSNP-zaken.nl.

Verder met wsnp met professionele hulp

Bij WSNP-zaken.nl helpen zij mensen met het doorlopen van het minnelijk traject, bij het doen van een verzoek tot toelating in de wsnp of na een afwijzing door de rechtbank. Ook bij vroegtijdige beƫindiging bijvoorbeeld kunnen de advocaten van dit bureau jou verder helpen. Je moet echter wel snel handelen. Als je niet wordt toegelaten tot de wsnp heb je acht dagen de tijd om tegen het vonnis in te gaan. Daarna is het te laat en zul je dus inderdaad naar een andere manier op zoek moeten gaan om van je schulden af te komen. Bij WSNP-zaken.nl geloven ze erin dat iedereen recht heeft op rechtshulp van een goede kwaliteit. Zij werken dan ook landelijk en op basis van Pro Deo. Door hun jarenlange ervaring en altijd actuele kennis ben je met jouw zaak bij hen in goede handen. Zij helpen je als je niet bent toegelaten tot de wsnp of als er bijvoorbeeld gedreigd wordt met een tussentijdse beƫindiging of wanneer je geen schone lei krijgt.

Snel alle problemen met wsnp opgelost

Het is voor niemand prettig om zoveel schulden te hebben dat ze een beroep moeten doen op de wsnp. Het is stressvol en het beperkt je ook ten zeerste. Als je namelijk wordt toegelaten, gaat ervoor gezorgd worden dat je in een afzienbare tijd van je schulden af zult komen. De schuldeisers mogen niet meer bij jou persoonlijk aankloppen voor een bepaalde periode, maar ze krijgen uiteindelijk wel hun geld terug. Als je echter zwaar in de schulden zit, is dit soms nog de enige mogelijkheid om van je schulden af te komen. De wsnp biedt dus wel degelijk uitkomst en dan is het wel zo prettig om toegelaten te worden. Samen met de advocaten van WSNP-zaken.nl ga jij hiervoor zorgen. Je kunt ze tijdens kantooruren telefonisch bereiken en ook kun je ze per WhatsApp bereiken. Wel zo modern in deze tijd van voornamelijk digitale communicatie. Op die manier kun jij snel je vragen stellen en erachter komen of zij jou kunnen helpen. Informeer dus vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn