Houten horloges hipper dan ooit

12 augustus 2016

Posted in Mode en Kleding

lumbr - Houten horlogesHouten horloges kom je de laatste tijd steeds vaker tegen. In reclame spotjes, op posters en in tijdschriften. Houten horloges zijn het best te bekijken op de website lumbr.nl. Mocht je toch liever in een fysieke winkel je horloge willen bekijken, dan kan dat natuurlijk ook. Op de website is de zien in welke winkels de horloges bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Soms zie je op straat ook houten fietsen voorbij gaan, dat ziet er vaak heel hip uit. Hout is helemaal in en het wordt in steeds meer gebruiksartikelen verwerkt. De fiets was nog maar het begin, nu zie je houten sieraden, lampenkappen en brillen. Op de website van lumbr.nl vind je verschillende houten artikelen, zoals:

  • Houten zonnebrillen
  • Houten horloges
  • Houten beurzen
  • Houten speakers

Met name de horlogers zijn erg in trek tegenwoordig. Ik schrijf voor een populair lifestyle tijdschrift en krijg vaak het verzoek iets te schrijven over deze speciale horloges. Houten horloges worden niet alleen door de jeugd van tegenwoordig gedragen maar zijn juist voor iedereen een bijzonder item.

Houten horloges online verkrijgbaar

Houten horloges zijn uiteraard in verschillende winkels verkrijgbaar, maar wanneer je er echt een zoekt dan is het beter om online even te kijken. Houten horloges zijn er voor mannen en vrouwen. Uiteraard kunnen mannen ook de vrouwen horloges dragen en andersom. Op de website zijn de horloges direct terug te vinden en overzichtelijk met foto en al kun je het artikel bekijken. Op de website worden ook vaak aanbiedingen geplaatst, zoals de summersale. Houten horloges met houten zonnebrillen gaan voor bijna de helft van de originele prijs de deur uit. Zelf vind ik het geweldig dat hout in allerlei gebruiksartikelen wordt verwerkt. Ik heb vorig jaar de verbouwing van mijn huis afgerond. Het is een duurzaam houten huis, geheel gericht op duurzaam leven. Het huis staat midden in de natuur en ik moet bijna 30 minuten rijden voor ik op een verharde weg terecht kom. Onvoorstelbaar dat je in Nederland nog zo afgelegen kunt wonen. Ik vind het prachtig in ieder geval. In dat huis vind ik alle rust om onderzoek te doen naar de nieuwste trends en kan ik op mijn gemak de leukste artikelen schrijven.

Geen sieraad is te gek

Als ik inspiratie wil opdoen in de stad, dan pak ik mijn fiets en ga op pad. Het is ongeveer een uurtje fietsen, maar ik geniet altijd met volle teugen. Met mijn houten zonnebril op fiets ik graag de stad door. Op een terras midden in de stad installeer ik mij dan, zodat ik daar een hele dag kan kijken wat er om mij heen gebeurd. Het is opvallend om te zien dat hout echt helemaal in is geworden. Houten horloges zijn natuurlijk erg leuk, maar ook sieraden zijn steeds vaker van hout gemaakt. Natuurlijk bestaan sieraden van hout al even, maar door de nieuwe modellen worden ook deze sieraden weer aantrekkelijk. Als je erop let zie je de meest gekke en inspirerende ontwerpen om je heen. Het ontwerpen van die speciale sieraden is natuurlijk een vak apart en voor mijn artikelen verwerk ik eigenlijk de nieuwste trends maar vaak wordt daar niet verder op in gegaan. Het liefst zou ik dieper ingaan op het ontwerp van deze sieraden en het proces wat daaraan vooraf ging. Ik probeer wel altijd in contact te komen met de ontwerper en zij vertellen mij dan dat zij hun inspiratie vaak uit Azië halen. Ik weet niet of dat ook geldt voor de horloges, maar ze zijn  in ieder geval erg mooi en wat materiaal betreft erg vooruitstrevend.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn