Een kipper kopen bij Spotgoedkope Aanhangwagens in Kampen

13 november 2017

Posted in Auto's en Motoren

Vervoerd u regelmatig zand omdat u bijvoorbeeld tuinier of hovenier bent? Of legt u sierbestratingen aan? Dan hebt u niet alleen een aanhangwagen nodig om planten, struiken en stenen mee te vervoeren maar ook een kipper. Want zonder goede grond zoals potaarde, zand en sierstenen kunt u niets beginnen. U hebt geen zin om zand in en uit de aanhangwagen te scheppen. Dat is een klus waar u niet eens over na wilt denken, zo zwaar is dat karwei. Zeker als u dit meerdere keren per dag zou moeten doen omdat u meerdere klusjes hebt. Gaat u daarom een handige kipper kopen. Dat is een aanhangwagen dat u, zoals de naam al zegt, eenvoudig leeg kunt kiepen. Bij spotgoedkopeaanhangwagens.nl kunt u op allerlei manieren de perfecte kipper opzoeken. Want we hebben namelijk het totale assortiment op de site gezet en onderverdeeld in zeer uiteenlopende categorie├źn. Zoek bijvoorbeeld op:

  • De prijs die u ervoor over hebt,
  • Het gewicht of de lengte van de bak,
  • Of zoek op bediening. Een automatische bediening van de bak kost u uiteraard iets meer geld dan de handmatige variant,
  • Zelfs op type as kunt u zoeken. Denk daarbij aan 1, 2 of zelfs een kipper met 3 assen.

U leest het, er is voor ieder wat wils te vinden. Overigens staan we niet enkel voor u klaar als u een kipper zoekt, kijkt u eens bij de tijdelijke acties. Op dit moment kunt u tegen zeer hoge kortingen plateauwagens kopen!

Voor bedrijven en particulieren leveren de perfecte kipper

Wat u moet weten over ons bedrijf is dat de website niet een webwinkel is. Het gaat immers om een flinke investering dus daarom nodigen we u van harte uit in Kampen. Daar vindt u het totale assortiment aan producten en onderdelen in ons wagenpark en ons assortiment. We gaan graag met u rond de tafel zitten om onder het genot van een kopje koffie of thee met u te onderhandelen. We adviseren u over de beste producten die in onze ogen het meest geschikt zijn voor uw beoogde doeleinde. Natuurlijk halen we enkel kwaliteit in huis, maar is het echt nodig om het duurste van het duurste te kopen? Als u als particuliere consument bij ons aan komt kloppen omdat u een kipper wilt kopen, dan zouden we u er ook op kunnen wijzen dat huren wellicht een beter idee is. Zeker als u de kipper maar een paar keer nodig hebt. Voor aannemers en bouwbedrijven wordt het alweer een heel ander verhaal. Dan is een dergelijke investering waarschijnlijk het geld meer dan waard. Op de site vindt u de verkoopsprijzen. Wilt u weten wat het u in totaal, dus inclusief service en/of accessoires gaat kosten? Dan kunt u na het aanmaken van een gratis account direct een offerte opsturen. We zetten vervolgens alles op alles om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Ook kunt u op openingstijden gerust even bij ons langskomen.

U vindt een keur aan aanhangwagens

Want naast kipper verkopen we ook multitransporters, open aanhangwagens en plateauwagens. Dit is zomaar een greep uit ons totale assortiment. Zoekt u bijvoorbeeld eerder accessoires voor de kipper of totaal andere voertuigen zoals boottrailers of reclamewagens? Ga er dan maar vanuit dat u bij ons zult slagen. We beloven u dat er geen verborgen kosten zijn. Alle prijzen zijn daarom al inclusief 21 procent BTW terwijl we toch de laagste grijs garanderen! Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u erg snel een kipper nodig? Stuur dan uw aanvraag vandaag nog naar ons op.┬áLees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn