Een leidekker in Dordrecht is snel gevonden

1 augustus 2016

Posted in Woning en Tuin

jvkdaken - Leidekker DordrechtWie dacht dat het moeilijk zou zijn om een goede leidekker te vinden in de buurt van Rotterdam? Wanneer je je niet eerder hebt bezig gehouden met de bedekking van je dak, heeft hier niet eerder mee te maken gehad en weet dus ook niet hoe moeilijk het kan zijn om een goede dakdekker te vinden. Internet biedt uiteraard uitkomst en al snel had ik een leidekker in Dordrecht gevonden. Via de website jvkdaken.nl kwam ik direct terecht waar ik naar op zoek was. Zelf woon ik in Dordrecht dus ik zocht in eerste instantie naar dakdekkers in de buurt van Rotterdam, maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Toen ik de website van deze gespecialiseerde leidekker in Dordrecht tegenkwam was ik totaal verrast. De website was erg overzichtelijk ingedeeld waardoor ik gemakkelijk alles kon vinden wat ik wilde weten. Onlangs heb ik een boerderij gekocht en deze moest nog worden voorzien van een dak. Ik zeg wel boerderij, maar eigenlijk was het meer een viertal muren zonder dak en een schitterend stuk land erbij. Een stuk land waar je in Dordrecht tegenwoordig alleen nog maar van kunt dromen. Voor heel weinig geld heb ik het op de kop kunnen tikken en de overdracht vond vrijwel direct plaats. De verbouwing kon beginnen en ik had mijn hele plan al helemaal uitgedacht. De financiering was rond en ik kon beginnen met het bouwen van mijn droomhuis.

Hulp van de beste leidekker in Dordrecht

Nadat de muren waren geïnspecteerd, gereinigd en opnieuw gevoegd kon er begonnen worden met het dak. Voor alle werkzaamheden aan het dak kon ik terecht op de website jvkdaken.nl, wat de beste leidekker van Dordrecht bleek te zijn. Ik kon hier onder andere terecht voor:

  • Dakrenovatie
  • Dakonderhoudscontracten
  • Achterconstructies
  • Houtwerken
  • Isolatie

Kortom, alles wat ik zocht om het dak van mijn droomhuis te realiseren. Geheel vrijblijvend hebben we een eerste afspraak gemaakt om mijn plannen in het kort door te nemen. De leidekker uit Dordrecht vertelde me dat het uiteraard een hele klus zou worden, maar dat het voor hen geen enkel probleem zou zijn. Wel moest ik nog helemaal uitdenken wat ik nu precies wilde. De keuze van het soort dakbedekking is bijna oneindig, maar eigenlijk wil iedereen hetzelfde: Een dak dat een lange tijd houdbaar blijft en uiteraard mooi is om te zien. Over dat laatste punt zijn de meningen nogal verdeeld en dit geldt eigenlijk ook voor de het punt met betrekking tot de zogenaamde ‘houdbaarheid’. Enfin, ik heb gekozen voor een leien dak omdat het uitstekend past bij de boerderij van mijn dromen. Het uitdenken van de juiste constructie was in eerste instantie nog een hele klus, maar ook hier kon de leidekker uit Dordrecht mij goed in adviseren. Zelf kon ik alle keuzes maken maar ik werd goed geadviseerd in alle voor-en nadelen die elke constructie met zich mee zou brengen. De samenwerking met deze leidekker uit Dordrecht heeft mij veel rust en bevestiging gegeven, wat uiteindelijk in een prachtconstructie heeft geresulteerd.

De boerderij van mijn dromen

Toen de constructie van het dak helemaal uitgewerkt was kon de bouw ervan beginnen. Binnen de kortste keren stond de constructie op poten en kon begonnen worden met het dekken van het dak, iets wat mij emotioneel toch heeft aangegrepen. Toen de laatste leien door de leidekker uit Dordrecht geplaatst werden was het gestalte van mijn droomhuis werkelijkheid geworden. Het zag er fantastisch uit en de constructie en het leien dak waren als het ware de kers op de taart. Dit was hetgeen waardoor mijn huis een droomhuis is geworden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn