Een leuk vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel

3 mei 2016

Posted in Nieuws

Tijdens een vrijgezellenfeest is het leuk om met een groep mannen een stoere dag te beleven. Natuurlijk moet er daarna gedronken worden, maar een avontuurlijke dag is goed om mee te beginnen. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel bent u bij Outdoor Unlimited aan het juiste adres. Hier kunt u veel leuke uitjes doen met een grote groep mannen. Bijvoorbeeld outdoor commando. Bij dit stoere spel speelt de vrijgezel de sergeant van het team en moet hij zijn vrienden in het gareel zien te houden. Natuurlijk is dit heel gezellig en zal er ongetwijfeld de hele dag veel gelachen worden. Met een leuk vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel gaat u een dag tegemoet om nooit meer te vergeten. Met alle vrienden samen de laatste dag als vrijgezel vieren kan hier op vele manieren plaatsvinden. Wanneer de aanstaande bruidegom vooral van het buitenleven houdt is een outdoor dag ook zeker aan te raden. Hierbij wordt er eerst een lange tocht door de natuur gemaakt op mountainbikes. Met alle vrienden kan er door de bossen worden gereden en door de modder worden gecrost. Daarna begint iedereen aan de commandotocht met GPS. Een leuke, maar vooral ook uitdagende tocht die voor velen heel goed is om te doen. Deze avontuurlijke dag eindigt dan met een opdracht waar iedereen samen moet werken en een wedstrijd sumoworstelen. Hier is meteen goed uit te maken wie nu eigenlijk de beste is van allemaal. Uiteraard is het de bedoeling dat de beste overblijft en door de anderen in het zonnetje wordt gezet. De verschillende arrangementen zijn helemaal niet duur. Voor nog geen 30 euro kunt u al de hele dag de natuur in op de mountainbike. Dit is een heel gevarieerd programma en zal door veel mensen leuk worden gevonden. Een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel heeft verschillende voordelen, vooral wanneer u boekt bij Outdoor Unlimited.

  • Veel verschillende arrangementen
  • Lage prijzen
  • Snelle boeking

Een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel hoeft niet alleen maar stoer te zijn, maar kan ook vol met gekkigheid worden gevierd. Hiervoor is zelfs een speciaal arrangement opgesteld. Het ‘Total Bullshit’ arrangement is van alle markten thuis. Hier komen allerlei thema’s bij elkaar om een hele middag veel plezier te kunnen beleven.

Een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel is snel geboekt

Een boeking plaatsen voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel is zo gedaan. Een leuk vrijgezellenfeest heeft stoere activiteiten nodig en vooral veel bier. Bij Outdoor Unlimited vindt u beide. Hier vloeit het bier rijkelijk en gaat u op pad om de leukste activiteiten te doen. U wordt bij elk spel begeleid door enthousiaste en ervaren docenten die hun werk met plezier doen en er een echt feestje van gaan maken. Zij zullen u en uw groep de hele dag begeleiden en leggen de verschillende spellen en activiteiten van te voren uit. Bij Outdoor Unlimited wordt ook meteen aangegeven hoe lang de middag duurt en met hoeveel personen u kunt boeken. Wanneer u een hele lollige vrijgezel in de groep heeft die bijvoorbeeld ook nog eens uit Brabant komt is het New Kids arrangement echt wat voor u! Dit ludieke vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel is er een om nooit meer te vergeten. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken dat mensen het niet leuk zullen vinden, zo’n dag kan niet stuk. De verschillende activiteiten die gedaan worden zijn onder andere Schultenbrau schieten en een brandcar-race. Voorafgaand aan de activiteiten wordt er bier met bierworst geserveerd om alvast in de stemming te komen. Uiteindelijk bent u zo’n 3 uur bezig met de verschillende spellen en kan er gereserveerd worden voor een groep vanaf 10 personen. Een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel kan dus gemakkelijk gepland worden. Per arrangement zijn er verschillende versies te verkrijgen. Zo kan een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel bijvoorbeeld worden uitgebreid tot het gouden pakket. Dit betekent dat er zowel een lopend buffet als een uitgebreid drankarrangement bij de prijs inbegrepen is. De middag duurt dan ook langer en u beleeft zeker weten een hele leuke dag. Natuurlijk is het wel verstandig om extra kleding mee te nemen. In elk geval zeker bij het outdoor arrangement. Hier kunt u snel vies worden door de mountainbike tocht en de verschillende activiteiten die buiten plaatsvinden. U kunt gebruik maken van de douches die aanwezig zijn voordat u weer verder trekt met de groep om de vrijgezellenavond voor mannen in Overijssel in de kroeg af te sluiten.

Een verassing voor de bruidegom

Een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel is het leukste wanneer de bruidegom compleet wordt verrast. Een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel kan dan ook het beste door vrienden of familie worden geregeld. U kunt de dag dan beginnen met het geven van allerlei tips of door te vertellen hoe de bruidegom gekleed moet gaan. Bijvoorbeeld een speciaal pakje voor op de mountainbike, zodat hij extra goed opvalt. Er zijn heel veel mogelijkheden om een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel net dat beetje extra te geven. Dit zal de bruidegom achteraf ook zeker weten te waarderen. Een dag om nooit meer te vergeten. Vergeet ook vooral niet om veel foto’s en filmpjes te maken zodat de gezellige dag later nog eens goed bekeken kan worden. Bij Outdoor Unlimited boekt u het beste vrijgezellenfeest mogelijk. Of u nu iets sportiefs wilt gaan doen, of liever de hele dag ludieke spellen wilt spelen, het kan allemaal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn