Een mooie DSW stoel om je interieur compleet te maken

10 februari 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Als je in een woning een beetje comfortabel wilt kunnen leven/wonen, dan heb je uiteraard stoelen nodig waar je in kunt zitten. In de huiskamer kiest men over het algemeen genomen voor een bankstel in combinatie met één of twee zitstoelen of luxe fauteuils. De inrichting van de woonkamer is vaak gericht op de TV. Je dient in de woonkamer immers lekker relaxed tv te kunnen kijken. Daarom tref je in de woonkamer vaak ook meubelen aan waar je lekker onderuitgezakt ik kunt zitten of liggen. In een studeerkamer wil je juist een actieve houding aannemen en dus heb je niet zoveel aan een comfortabele fauteuil. Als deze al in een studeerkamer aanwezig is, dan is dat altijd naast een stevige bureaustoel. In deze bureaustoel kan men dan achter het bureau aan het werk gaan. Mocht er een fauteuil aanwezig zijn, dan is die vaak bedoeld als men even wil uitrusten of hard moet nadenken. Tevens wordt een studeerkamer ook wel gebruikt als leeskamer en daar is de fauteuil wel weer geschikt voor. De stoelen voor in de eetkamer of de open keuken worden vaak gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling. De stoelen in de keuken hoeven niet per se heel erg comfortabel te zijn. Je zit er immers vaak niet heel lang en je zit ook niet op de stoelen om tv te kijken. Tevens ben je vaak aan het eten als je op deze stoelen zit en dus is een actieve houding juist prettig. Ook voor een gesprek aan tafel is een actieve houding niet verkeerd. Een moderne keuken beschikt daarom vaak ook over mooie trendy en moderne stoelen. Zo kun je voor in de keuken bijvoorbeeld kiezen voor de bekende DSW stoel. De DSW stoel is bij de meeste mensen wel bekend, want het is een vrij beroemde stoel van Italiaans ontwerp. Nu zou een originele DSW stoel natuurlijk een beetje duur zijn. Het is immers een authentieke stoel. Daarom kun je voor jouw keuken ook kiezen voor een replica van de DSW stoel. Je krijgt dan een DSW stoel die niet van een originele DSW stoel is te onderscheiden, maar dan wel voor een lagere prijs. Een dergelijke replica kun je bestellen bij Cavel Design. Deze DSW stoel van Cavel Design is van hoogwaardige kwaliteit waar je lang van zult kunnen genieten. Mocht je meer willen weten of wil je deze replica van een DSW stoel bestellen, lees dan vooral hieronder verder voor meer informatie.

Surf naar caveldesign.com en bestel jou DSW stoel online

Een keuken kan altijd wel wat kleur gebruiken en de DSW stoelen zijn te verkrijgen in vele verschillende vrolijke kleuren. Uiteraard kun je de DSW stoel ook gewoon in het wit krijgen, maar als de keuken of eetkamer al erg wit is, dan zijn een paar kleurrijke stoelen perfect om wat kleur toe te voegen. De kleuren worden in de DSW stoelen van caveldesign.com reeds in het materiaal verwerkt. Er wordt dus niets met verf achteraf nog ingekleurd. Dit komt de kwaliteit en duurzaamheid van alle materialen natuurlijk ten goede. Je kunt bij caveldesign.com in ieder geval terecht voor DSW stoelen in de volgende kleuren:

  • Petrol
  • Serenity
  • Warm Grijs
  • Peach
  • Rose Quarts
  • Baby Blauw
  • Okergold
  • Rood
  • Zwart

Er zit dus altijd wel een goede kleur tussen die geschikt is binnen jouw interieur.

Bestel eenvoudig via de site

Mocht je een keuze hebben gemaakt en wil je bestellen, dan regel je alles via de site. Je kunt aangeven welke stoel je wilt hebben en hoeveel je er wilt bestellen. Bij meerdere stoelen ontvang je ook nog eens extra staffelkorting.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn