Wilt u op korte termijn graag uw sloopauto verkopen?

11 februari 2019

Posted in Auto's en Motoren

Als u uw auto niet meer kunt gebruiken omdat deze niet meer door de keuring is gekomen, dan kunt u contact met ons opnemen wanneer u uw sloopauto verkopen wilt. Wij nemen deze wagen graag van u over en wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen. Wij nodigen u uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij doorgaans te werk gaan. Het adres van onze pagina is Sloopautoverkopen.com. Hier kunt u zien dat wij maar liefst vierentwintig uur per dag beschikbaar zijn en dat zeven dagen per week. Mocht u dus bijvoorbeeld een ongeluk hebben gehad en moet uw wagen snel van de weg worden gehaald, dan kunt u altijd even een belletje plegen. Wij komen graag naar u toe. Wij zijn al vele jaren actief op het gebied van het sloopauto verkopen en wij weten daarom precies hoe wij te werk moeten gaan. Veel mensen die hun sloopauto verkopen wilden, hebben dat via ons gedaan omdat zij er graag zeker van wilden zijn dat zij een goede prijs voor hun wagen zouden krijgen. Het is namelijk zo dat wanneer u bij ons uw sloopauto verkopen komt, wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te helpen. Wij staan altijd voor u klaar om u meteen geld uit te keren. Wij kunnen u geen torenhoge prijzen geven voor uw wagen aangezien deze in principe enkel nog rijp is voor de sloop. Desalniettemin is het wel zo dat wanneer u bij ons uw sloopauto verkopen komt, u er zeker van kunt zijn dat wij u geld zullen uitkeren. Mocht u daarom vandaag nog uw sloopauto verkopen willen, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij komen graag naar u toe om u te helpen. Kijk dus snel even op Sloopautoverkopen. om te zien hoe wij te werk gaan.

U kunt bij ons uw sloopauto verkopen en wij geven u meteen een vrijwaringsbewijs

Als u bij ons uw sloopauto verkopen wilt, dan kunt u er zeker van zijn dat wij uw auto zullen uitschrijven. Dit houdt in dat wij contact opnemen met uw verzekering om te laten weten dat wij de auto van u hebben overgenomen. Wij geven u daarom ook meteen een vrijwaringsbewijs wanneer u bij ons uw sloopauto verkopen wilt. Wij zorgen er op die manier voor dat u zo weinig mogelijk omkijken heeft naar uw wagen. Het zou namelijk van de zotte zijn dat u nog lange tijd verzekeringsgeld zou moeten betalen voor een auto die niet eens meer in staat is om te rijden. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden. Mocht u dus uw sloopauto verkopen willen, dan kunt u dit eenvoudig via onze site regelen. Als u uw contactgegevens achterlaat, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Doorgaans kunnen wij u al op heel korte termijn helpen.

Heeft u nog vragen?

Mocht u na het lezen van deze korte tekst nog vragen hebben over onze manier van werken, dan hopen wij u snel een keer aan de lijn te mogen krijgen. Een van onze mensen legt u graag uit hoe wij te werk gaan en kan vervolgens ook meteen een afspraak met u inplannen. Kortom:

  • surf even naar onze site Sloopautoverkopen.com
  • bekijk welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben
  • plan vandaag nog een afspraak met ons in

Wij hopen u snel te mogen spreken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn