Een presentator inhuren was nog nooit zo eenvoudig

7 januari 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Wilt u graag een keer een presentator inhuren om uw evenement op te vrolijken? Wist u dat Bas Muijs dan een geschikt kandidaat is? Kijk maar op zijn eigen website: basmuijs.nl. Wie kent hem niet van zijn legendarische rol in de hitserie Goede Tijden, Slechte Tijden als Stefano Sanders? Sindsdien heeft hij niet stilgezeten en was te zien in diverse andere series en films. Hij maakt tevens graag de tijd vrij om te presenteren. Zowel voor de camera als op conferenties en evenementen. Daarom kunt ook u hem als presentator inhuren. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan vooral even verder en neem nadien even contact op met zijn management. Dan kunt u onderhandelen met zijn team als u hem als presentator inhuren wilt. Misschien dat u een nieuwe jaarbeurs bent begonnen of dat u een grote winkel gaat openen. Dat vraagt natuurlijk om een goede introductie gevolgd door een feest. Misschien zelfs wel een muzikaal feest met alles er op en er aan. Een presentator inhuren die al deze activiteiten op een interessante en amusante manier aan elkaar praat, dat is pas echt een goed en origineel idee. Reken er maar op dat u nog meer publiek trekt als u meldt dat Bas Muijs ook aanwezig zal zijn. Een ander idee is om het juiste geheim te houden, dan zal het publiek pas echt en masse toestromen.

Waarom niet een keer een presentator inhuren voor uw festijn?

Wat zijn zoal voorbeelden naast de opening van een nieuw filiaal of een jaarbeurs om waarop u denkt aan het presentator inhuren? We hebben een aantal voor de hand liggende maar ook minder voor de hand liggende voorbeelden op een rijtje gezet:

  • De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk dat u Bas Muijs als presentator inhuren wilt voor uw nieuwe televisieprogramma. Voor zowel publieke als commerciĆ«le zenders is hij te vangen. Ook voor regionale zenders wil hij graag een klusje doen. Houdt er dan wel rekening mee dat hij ook kan weigeren als het wel erg ver weg van zijn huis is.
  • Of ga hem als presentator inhuren voor het aan elkaar praten van een conferentie of een evenement. In dat geval huurt u hem in als de dagvoorzitter. Met leuke en scherpe anekdotes weet hij keer op keer de hele groep te vermaken,
  • En zelfs voor unieke ceremonies zoals uw eigen bruiloft, de doop van een groot cruiseschip of de opening van een nieuw ziekenhuis kunt u de heer Muijs als presentator inhuren.

U leest het, hij zet voor elke activiteit graag zijn beste beentje voor. Bent u benieuwd wat hij voor u kan betekenen en of hij op deze data beschikbaar is? En wilt u tevens graag weten wat het u dan gaat kosten? Dan kunt u direct contact opnemen met zijn management. Op de website vindt u een handig contactformulier maar het is ook zeker mogelijk om even te bellen.

Een bevlogen acteur en presentator die u graag van dienst is!

Op Facebook en Twitter vindt u de laatste activiteiten waar Bas Muijs aan mee heeft gedaan. Doe alvast wat inspiratie op en volg hem daarom ook online. Op de site kunt u zijn imponerende cv nog even doorlezen en u vindt er een handige showreel met een overzicht van zijn belangrijkste werkzaamheden uit het verleden. Deze man is daadwerkelijk van alle markten thuis en zet zich met evenveel energie in om als ceremoniemeester een lint door te knippen als om mee te werken aan een grote televisieshow op bijvoorbeeld RTL4.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn