Feest Hengelo

7 januari 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Voor het vieren van een feest Hengelo kunt u terecht in een van de zalen van Grand Café De Twee Wezen. Deze is gelegen in het centrum van Hengelo. Daarom is dit de perfecte locatie. Alles is in de buurt en het is makkelijk te bereiken. Met name als u een feest viert voor een groot gezelschap, dan is het prettig dat alle faciliteiten goed geregeld en bereikbaar zijn. Bij De Twee Wezen kunt u genieten van het totaalpakket waarbij de verzorging optimaal geregeld is. Niet alleen heeft het voldoende keus uit meerdere zalen, maar zorgen ze er ook voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Dankzij de service van De Twee Wezen hoeft u zelfs nergens aan te denken. Uiteraard staan wij open voor uw eigen ideeën en de wensen waarmee u uw feest Hengelo eigen wilt maken. Graag staan wij voor u klaar om het feest Hengelo zo uniek mogelijk te maken. Samen met u gaan wij in gesprek om de mogelijkheden op een rij te zetten. Het zal geheel uw feest worden en wij gaan ervoor zorgen dat u deze kunt vieren zoals u in uw hoofd heeft.

Zalen en arrangementen voor feest Hengelo

Een gezellig feest Hengelo vereist uiteraard een goede ruimte waar uw gasten helemaal uit hun dak kunnen gaan. Het gaat er hier niet alleen om of u iedereen goed kwijt kan, maar het moet ook de sfeer uitstralen die bijdraagt aan uw feest. Bij De Twee Wezen heeft u de keus uit drie zalen om uw gasten te ontvangen. Het uitzicht op de St. Lambertus basiliek draagt bij aan de sfeervolle uitstraling voor alle zalen. Wanneer u de keus op de zaal heeft gemaakt, dan volgt de keus van het arrangement om uw reservering compleet te maken. Indien u zelf al een idee heeft hoe u uw gasten in de watten wilt leggen, dan horen wij dat uiteraard graag.

Reserveer uw dag

Het is duidelijk dat u er bij De Twee Wezen er niet alleen voor staat om een feest Hengelo te organiseren. Indien het u zelf niet lukt om een origineel thema, of een gezamenlijke activiteit te bedenken, dan denken de medewerkers van De Twee Wezen graag met u mee. Al kunnen de aangeboden arrangementen u mogelijk al op weg helpen. Bent u overtuigd en wilt u uw feest Hengelo bij De Twee Wezen laten plaatsvinden? Dan kunt u via het online contactformulier meer informatie opvragen. Op de website detweewezen.nl staat ook al veel informatie over de inhoud van de arrangementen en wat u kunt verwachten. Wel kunt u ervan uit gaan dat er veel mogelijk is bij De Twee Wezen. Reken maar dat u hier een onvergetelijk feest Hengelo kunt geven waar uw gasten het naar hun zin gaan hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn