Een promotiefilmpje maken over onze matrassen

3 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Dit jaar ben ik samen met een partner een bedrijf gestart in matrassen. Ik was zelf al een langere tijd op zoek naar een goed matras voor een betaalbare prijs, maar was zelf niet tevreden over het aanbod. Ik besloot om zelf de matrassen te laten maken en gelukkig wilde een vriend met veel ervaring met ondernemen mij helpen. Er zijn veel verschillende soorten op de markt en daarom is het lastig om mensen te overtuigen om onze producten te kopen. Omdat mensen het niet fijn vinden om een heel verhaal over een product te lezen, besloten wij om een promotiefilmpje te maken. Wij kwamen het bedrijf Donker Media tegen en zij hebben een prachtig filmpje voor ons gemaakt. Wij merken dat veel bezoekers op onze website en Facebookpagina het filmpje bekijken en daarna een van onze producten kopen. Men zegt vaak dat het verstandig is om een bedrijf te beginnen in een product waar je ontevreden over bent. Je ziet mogelijkheden om het aanbod te verbeteren en als jij ontevreden bent, dan zijn waarschijnlijk meer mensen dit, zo ging het tenminste bij mij. Omdat een matras niet het meest interessante product is, is het lastig om mensen te overtuigen van een ons product. Wij wilden graag uitleggen wat onze matrassen speciaal maakt en het leek ons verstandig om een promotiefilmpje te maken. In een filmpje kan je erg veel informatie delen in een korte tijd en het is een stuk gemakkelijk dan een lange tekst lezen. Onze producten hebben verschillende voordelen die je niet gemakkelijk kunt uitleggen met een echt filmpje, daarom wilden wij graag een getekend promotiefilmpje maken. Een getekend promotiefilmpje is ook een goede manier om ons te onderscheiden van de concurrenten en zou ideaal zijn om op onze website en Facebookpagina te plaatsen.

Donker Media hielp ons een promotiefilmpje te maken

Ik besloot om op zoek te gaan naar een bedrijf dat kon helpen om een promotiefilmpje te maken en kwam toen onder andere Donker Media tegen. Dit bedrijf heeft al veel filmpjes gemaakt voor verschillende bedrijven en hun stijl sprak mij erg aan. In een gesprek legde ik uit waar ik naar zocht en vroeg naar hun ideeën, die hadden zij in overvloed. Wij werkten al snel onze ideeën uit en toen bleek dat Donker Media een promotiefilmpje maken konden voor een goede prijs, besloot ik om direct voor hun te kiezen.

Het is een grappig en mooi filmpje geworden

Sinds een paar weken is het filmpje af en het was een goed idee om een promotiefilmpje te maken. De bezoekers kijken vaak het filmpje, vaak zelfs af en veel van hun kopen daarna een van onze matrassen. Het is een grappig en mooi filmpje geworden en het filmpje past goed bij ons bedrijf. Ik was erg tevreden over Donker Media en raad daarom dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel ervaring met het maken van filmpjes
  • De medewerkers kwamen direct met leuke ideeën
  • Zij konden het promotiefilmpje maken voor een goede prijs
  • Veel bezoekers bekijken het filmpje en kopen daarna een matras  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn