Wij vroegen Transcargo goederen naar Spanje te brengen

1 oktober 2019

Posted in Nieuws

Wij hebben een groot bedrijf in Nederland en wij hebben de laatste jaren ingezet op het vergroten van ons afzetgebied. Wij hadden namelijk in de gaten gekregen dat er veel vraag was naar onze producten in het zuiden van Europa en wij zijn toen in dit gat gesprongen. De zaken gingen zo goed dat wij het vervoer van onze producten niet meer in eigen beheer konden houden. Wij hebben toen gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat ons kon helpen met het transport van onze producten. Wij hebben toen Transcargo gevraagd naar Spanje te rijden voor ons bedrijf omdat wij gehoord hadden dat Transcargo naar Spanje rijdt. Wij hadden dit bedrijf getipt gekregen van een goede kennis van ons die ook altijd met Transcargo goederen naar Spanje liet vervoeren. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om met een van de mensen van dit bedrijf in contact te komen om te horen of Transcargo vervoer naar Spanje voor ons kon regelen. Wij hadden een aantal wensen en wij wilden graag weten of dit bedrijf aan deze wensen gehoor kon geven. Wij hebben toen met een heel vriendelijke medewerker van Transcargo over vervoer naar Spanje gesproken en hoe langer wij met deze persoon spraken, hoe enthousiaster wij werden over de mogelijkheden om met Transcargo naar Spanje goederen te gaan vervoeren. Het was voor ons dan ook niet moeilijk om uiteindelijk de knoop door te hakken en wij hebben daarom al heel snel Transcargo voor Spanje transporten ingeschakeld. Wij werken nu al geruime tijd met Transcargo voor Spanje transporten samen en dat bevalt ons heel erg goed. Wij hebben gemerkt dat dit bedrijf heel snel in te zetten is als het moet en dat is iets wat in onze branche van groot belang is. Mocht u daarom ook iemand zoeken die u kan helpen met het vervoeren van producten naar dit mooie land, dan kan ik u dit bedrijf meer dan van harte aanbevelen. U zult merken dat deze mensen alles doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Transcargo verzorgt vervoer naar Spanje voor een goede prijs

Wij vinden het heel prettig dat Transcargo ons transport naar Spanje regelt omdat wij ons nooit zorgen hoeven te maken over de vraag of onze producten wel op tijd aankomen. Wij zijn er zeker van dat dit altijd het geval is om dat Transcargo vaak naar Spanje rijdt en dus altijd je producten op tijd bij de klant kan afleveren. Dit alles voor zeer scherpe prijzen, dus wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben.

Vraag ook een offerte aan

Mocht u ook graag met dit bedrijf willen samenwerken, dan kan ik u aanraden om een keer een offerte aan te vragen bij dit bedrijf. Dit kunt u doen door:

  • Even naar de site van transcargo.nl te gaan surfen
  • Te lezen wat dit bedrijf allemaal voor u zou kunnen betekenen
  • Een offerte bij deze onderneming aan te vragen

Wij hopen nog lang met dit bedrijf te kunnen blijven werken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn