Een stevig systeem plafond

2 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een systeem plafond komt zeer vaak voor. Vaak worden dit type plafonds geplaatst in scholen of grote bedrijfspanden. Het is namelijk stabiel en snel aan te leggen. Met een goed systeem plafond heeft u in een handomdraai een netjes plafond in de ruimte zitten. Denk hierbij aan de klassieke vierkante platen in een metalen frame. Bij NPS wordt een systeem plafond echter net wat anders aangelegd. Hier vindt u niet de zichtbare metalen frames, maar juist een prachtige naadloze aansluiting tussen de panelen. NPS is een afkorting voor Naadloos Plafonds Systeem. Hier vindt u een hele mooie afwerking die het goed doet in elke ruimte. Ga dus vooral eens kijken naar de verschillende mogelijkheden. Door de afwezigheid van een metalen frame is het geheel veel netter en past dit systeem plafond dus ook goed in de wat nettere ruimtes. Een mooi plafond krijgt hierdoor een moderne en vooral ook hele strakke uitstraling die elke ruimte omtovert tot een mooi geheel. Een systeem plafond van NPS wordt altijd in hoge kwaliteit uitgevoerd. Belangrijk hierbij is natuurlijk ook de prijs voor een mooi plafond. De prijzen zijn zeer betaalbaar en daarom is het ook zeer aan te raden om snel uw nieuwe plafond hier te bestellen. U kunt dan rekenen op het volgende:

  • Bevestiging binnen één dag
  • Volledig naadloos
  • Hoge kwaliteit

Wanneer u een nieuw systeem plafond bestelt wordt dat binnen één dag bij u geïnstalleerd. Hierdoor heeft u altijd snel een prachtig plafond zonder enige moeite. Dat is wel zo fijn natuurlijk, vooral wanneer het om een grote ruimte gaat. Deze uitstekende service komt ook terug in de benadering van de klanten. U kunt altijd bellen of een email sturen wanneer u vragen heeft over de montage van het systeem plafond of over het plafond zelf. Dat is wel zo handig wanneer u voorheen nog nooit een systeem plafond heeft laten aanbrengen. Ook is het mogelijk om via de website een goede sfeerimpressie te krijgen. Hier ziet u een mooi plafond dat al helemaal af is. Dit geeft een zeer goed beeld van de plafonds zoals ze er uiteindelijk uit komen te zien.

Systeem plafond in Nederland en België

Een goed systeem plafond kan snel worden geplaatst op de plek die u voor ogen heeft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere vertrekken in uw woning of bedrijfspand te laten voorzien van een mooi nieuw plafond. Ook kunt u kiezen om bijvoorbeeld alleen enkele ruimtes op deze manier in te richten. De keuze is volledig aan u. Wanneer u graag wat extra informatie wilt over de verschillende mogelijkheden kunt u gemakkelijk telefonisch contact opnemen. Zowel Nederland als België heeft twee locaties waar NPS gevestigd is. U kunt dus altijd een plek vinden die het dichtste bij u in de buurt is. Door het goede werk dat geleverd wordt is uw nieuwe systeem plafond binnen korte tijd helemaal klaar en kunt u genieten van een mooi nieuw plafond. Een goed plafond wordt zeker niet alleen gebruikt om mooi te zijn. Het staat prachtig, maar daar gaat het natuurlijk niet alleen om. Het is bekend dat een systeem plafond zeer goed is voor de akoestiek in een gebouw. Met zo’n goed plafond bent u alle holle ruimtes kwijt. De galm in een ruimte zal dan ook nagenoeg helemaal verdwijnen. Dat is wel zo fijn natuurlijk voor ruimtes waar bijvoorbeeld muziek wordt gespeeld. In muziekstudio’s komt een systeem plafond dan ook heel vaak voor. Hierdoor kan elk instrument goed bespeeld worden zonder dat er last is van vervelende galmende geluiden. Ook voor de professionele zangers is goede akoestiek heel belangrijk. Vooral wanneer er een opname wordt gemaakt, moet het geluid perfect zijn. Ook in ruimtes waar veel gepraat wordt, zoals bijvoorbeeld een klaslokaal of een vergaderruimte is een ruimte zonder galm van belang. Hierdoor kan men zich over het algemeen veel beter concentreren en dat is zowel belangrijk op scholen als op de werkvloer. Wanneer u bijvoorbeeld een grote centrale ruimte heeft waar veel medewerkers zich bevinden is het verstandig om een goed plafond aan te laten leggen. Zo’n handig plafond heeft nog  veel meer voordelen dan uitsluitend goede akoestiek.

Optische ruimte

Met een systeem plafond kan elke ruimte die eigenlijk heel hoog is optisch verlaagd worden. Hierdoor is het mogelijk om een intiemere sfeer te creëren in een kantoor waar iedereen zich over het algemeen veel beter voelt en dus efficiënter werkt. Doordat de ruimte een klein stukje verlaagd wordt is er boven de panelen veel ruimte vrij voor bedrading. In elk gebouw moeten altijd veel draden en leidingen weggewerkt worden en door een goed plafond kan dit gemakkelijk uitgevoerd worden. De draden kunnen namelijk boven op de panelen worden aangebracht zodat niemand er last van heeft. Ook zijn de vele draden op deze manier helemaal niet meer te zien en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Wanneer u besloten heeft om een goed systeem plafond te laten installeren is het goed om van te voren even contact op te nemen voor de mogelijkheden. U weet dan meteen goed wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden op het moment dat het nieuwe plafond gelegd wordt. Bel dus snel of stuur een email en hoor vandaag nog wanneer u een afspraak kunt maken. Ook is het altijd mogelijk om even in de showroom te komen kijken naar de verschillende mogelijkheden om inspiratie op te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn