Unieke kunststof verhuis dozen om probleemloos mee te verhuizen

2 juli 2016

Posted in Woning en Tuin

beeboxx - Verhuis dozenHeeft u nog verhuis dozen nodig voor een aanstaande verhuizing? Kijk dan eens op de website Beeboxx.nl. Hier vindt u namelijk goede verhuis dozen. Niks bijzonders denkt u? De dozen die u hier vindt zijn echt anders dan anders. Ze zijn namelijk gemaakt van kunststof, wat gepaard gaat met grote voordelen. Daarbij hoeft u ze niet aan te schaffen, maar huurt u ze. U kunt de verhuis dozen via de website bestellen en na gebruik weer inleveren. De website wijst zich eigenlijk vanzelf. Doorloop de aangegeven stappen en binnen een paar minuten heeft u de bestelling gedaan. Bezoek gewoon eens de site om te ontdekken of dit iets voor u kan zijn. U zult zien welke mogelijkheden het biedt. Maak een keuze uit 1 van de 3 pakketten, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor het populairste pakket dat bestaat uit:

  • 60 Beeboxxen
  • 3 weken huur
  • 3 verhuisdekens
  • 1 steekwagen

Wilt u weten waar dit pakket nog meer uit bestaat, ga dan naar Beeboxx.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de overige pakketten. Wilt u verhuis dozen bestellen, dan kunt u ook gebruik maken van het telefoonnummer op de website.

Waarom BeeBoxx verhuis dozen ideaal zijn

Een paar jaar geleden ben ik zelf naar het platteland verhuisd. Al jaren riep ik dat ik op een boerderij wilde wonen. Ik vond het wonen in een stad altijd zo benauwend. Daarom was ik doorgaans ook hele dagen te vinden op de locatie waar mijn paard stond. Daar was het rustig en stil, maar bovenal was daar een zee van ruimte. Ik vond het heerlijk om daar te zijn. Toen uiteindelijk de kans zich voordeed, ben ik verhuisd naar het platteland. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Eerlijk gezegd denk ik zelfs dat ik nooit meer zou kunnen aarden in woonwijk. Het woord “rust” heeft hier een hele eigen betekenis. Ik heb er een aantal kippen lopen die mij dagelijks voorzien van eieren en in de lente en zomer ben ik lekker druk met mijn groentetuin. Hier groeien de meest heerlijke groentes in, zodat ik niet naar de winkel hoef om ze daar te kopen. Ze zijn ook nog eens veel lekkerder. De verhuizing op zich was geen moeite, omdat ik veel kleiner ben gaan wonen. Wat ik altijd een ellende vind met verhuis dozen is dat ze doorgaans best snel uit model raken en stuk gaan. Het is fijn dat ze bestaan, maar kartonnen verhuis dozen vind ik eigenlijk behoorlijk irritant. Ze zijn ook niet echt lekker op te stapelen, omdat ze snel doorzakken wanneer je er ééntje bovenop zet. Dit probleem is al wat te verhelpen door de verhuisdoos op een andere manier in te pakken, maar dan nog. Recentelijk kwam ik op de website www.beeboxx.nl terecht. Ik wist eigenlijk niet dat er ook een andere soort verhuis dozen bestonden. Eigenlijk had ik hier ook nog nooit over nagedacht. Als iemand sprak over verhuis dozen, dan zag ik de kartonnen verhuis dozen voor me. Pas sinds ik op de website van Beeboxx ben geweest, weet ik dat er ook verhuis dozen bestaan die van een ander soort materiaal zijn gemaakt. Beeboxx verhuis dozen zijn namelijk gemaakt van kunststof. Daardoor zijn ze vele malen steviger dan de kartonnen variant. Wat u er ook instopt, ze raken niet uit model. Met kartonnen verhuis dozen vind ik ook de manier waarop ze gesloten moeten worden onhandig. Het vergt nog best wel wat handigheid om zonder scheuren de doos op de juiste manier te sluiten. Dat is natuurlijk niet het geval met een verhuisdoos van deze firma. Zoals u op de website kunt zien is deze doos heel simpel af te sluiten. Daarbij zijn ze ook makkelijk stapelbaar. Als ik eerder van het bestaan van deze verhuis dozen af had geweten, dan was ik gegaan voor de dozen van deze firma. Het fijne is ook nog eens dat u ze niet aan hoeft te schaffen. U kunt er gebruik van maken op huurbasis. Na de verhuizing kunt u ze dus gewoon weer inleveren. Zo blijft u ook niet zitten met een groot aantal lege dozen. Hoewel ik wel van mening ben dat dit soort verhuis dozen ook gemakkelijk weer kwijt te raken zijn. Wilt u ze huren, dan kunt u kiezen uit een drietal verschillende pakketten. Deze pakketten kunt u zien op de website. U ziet per pakket wat u krijgt en waar dus het pakket uit bestaat.

Bestellen is erg eenvoudig

Al voor 65 euro kunt u 30 BeeBoxxen huren! Daarnaast krijgt u ook nog eens handige verhuisdekens en inpakpapier. Maakt u zich geen zorgen over het laten afleveren van deze boxen, want verzending is gewoon kosteloos. Naast het kiezen van een pakket kunt u daarnaast ook kiezen voor extra producten. Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vindt u op de website. Voor het kunnen bestellen van de boxen is het belangrijk om ook aan te geven vanaf en tot welk moment u ze nodig denkt te hebben. Het is overigens geen probleem wanneer de verhuizing wat vertraging oploopt. Wat dat betreft zijn ze ook flexibel bij deze firma. Heeft u vragen over deze dozen of over de service, bezoek dan eens de website. Heeft u dan alsnog vragen, dan kunt u ook via het telefoonnummer, via de mail of via het contactformulier contact zoeken. Lees ook eens de handige verhuistips die u op de site kunt vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn