De hoogwerker verhuur waar ik naar op zoek was

1 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

hendrikseverhuur - Hoogwerker verhuurAl sinds enkele jaren heb ik mijn eigen bedrijf waarmee ik regelmatig klussen heb waarbij ik op hoogtes werk. Omdat ik zelf geen personeel in dienst heb was het voor mij geen optie om zelf een hoogwerker aan te schaffen. Daarnaast kreeg ik al snel uiteenlopende soorten klussen waarvoor ik niet altijd dezelfde soort hoogwerker nodig had. Voor iedere klus huurde ik dus de hoogwerker die ik nodig had. Jarenlang wisselde ik regelmatig van bedrijven waarbij ik dat deed. Nooit was er een bedrijf waar ik volledig tevreden over was. Als de prijs laag was, dan liet de service vaak te wensen over. De hoogwerker verhuur wordt pas goed als al deze punten samen komen. Het is leuk om een bedrijf voor hoogwerker verhuur te gebruiken die een lage prijs rekenen, maar wanneer de hoogwerker dan niet op het afgesproken moment op locatie afgeleverd wordt, heb je daar dus niets aan. Hierdoor was het dus nodig om, in mijn ogen, onnodig veel geld uit te geven voor hoogwerker verhuur. Ik betaalde dan meer, maar wist wel zeker dat de hoogwerker op tijd op locatie zou zijn of dat, wanneer dit niet kon, er een gepaste oplossing gevonden zou worden. Een paar maanden geleden kwam ik terecht op de website van Hendrikse Verhuur. Wat mij direct opviel was dat zij uiteenlopende soorten hoogwerkers hebben.

  • Spin hoogwerkers
  • Elektrische schaarhoogwerkers
  • Rups telescoophoogwerkers

Dit zijn de hoogwerkers die ik tot nu toe bij hen gehuurd heb, maar ze hebben nog veel meer in hun aanbod. De hoogwerker verhuur is zeer scherp geprijsd. Hierdoor had ik dus in het begin mijn twijfels. Mijn ervaring was dat in de meeste gevallen dit betekende dat de bedrijven het niet zo nodig vinden om de gemaakte afspraken na te komen en ik dus zonder hoogwerker op locatie sta. Toch besloot ik de hoogwerker verhuur een kans te geven.

Goed hoogwerker verhuur voor iedere klus

De klus die ik op dat moment moest klaren was ruim opgezet. Ik kon het risico dus lopen om nog op zoek te moeten gaan naar een ander hoogwerker verhuur. Ik nam contact op met de Hendrikse Verhuur en legde hun mijn volgende klus voor. Een kleine test van mijn kant om te zien of ze echt weten waar ze het over hebben. En dat wisten ze! Ze raadden me precies de hoogwerker aan waarvan ik wist dat ik deze nodig had. De eerste indruk was dus erg goed. Na de afspraken voor de hoogwerker verhuur te hebben vastgelegd zat ik toch even in de spanning. Want zouden de afspraken nageleefd worden? Dit was allemaal onnodig. Op de afgesproken dag werd de hoogwerker van mijn keuze op locatie afgeleverd. De klus waar ik de hoogwerker voor nodig had verliep anders dan ik had verwacht. Toen ik opbelde om wat veranderingen aan te brengen in de verhuurafspraken was dit allemaal geen probleem. Het werd aangepast en ik kon de klus in alle rust afmaken. De prijs voor de hoogwerker verhuur was ook precies wat wij van tevoren hadden afgesproken. Geen verborgen kosten waar ik geen weet van had. Ze hadden van tevoren duidelijk gemaakt hoe de rekening opgezet zou worden en dat klopte helemaal. Dit was dan ook zeker de hoogwerker verhuur waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Een scherp tarief, een ruim aanbod en een service waar ik op kan vertrouwen. Ik heb sinds de eerste keer bij hoogwerker verhuur dan ook geen ander bedrijf meer ingeschakeld. Ik ga altijd naar Hendrikse Verhuur om mijn spullen te huren.

Meer dan alleen hoogwerker verhuur

Naast hoogwerker verhuur kun je ook bij Hendrikse Verhuur terecht voor heftrucks en verreikers. Deze heb ik zelf een stuk minder vaak nodig, maar het is toch een prettig idee dat als ik op een dag een klus heb waar ik deze wel voor kan gebruiken ik ook bij Hendrikse Verhuur terecht kan. Heb jij dus behoefte aan goed hoogwerker verhuur, of de verhuur van heftrucks of verreikers? Neem dan zeker contact op met Hendrikse Verhuur. Iedere ondernemer die ik nu spreek over dit onderwerp raad ik dit bedrijf direct aan. Zo had ik laatst een klus waarbij ik zelf gewoon niet wist welke hoogwerker het beste zou werken. Ik heb geprobeerd online meer informatie te vinden en zo mijn keuze te maken, maar ik bleef op verschillende keuzes uitkomen. Ik had de opdracht op het laatste moment aangenomen en had dus met spoed een hoogwerker nodig. Ik wilde dit snel via de website van Hendrikse Verhuur regelen, maar omdat ik niet wist wat ik moest bestellen kon dit niet. Ik heb toen gewacht tot de volgende ochtend om telefonisch contact op te nemen. Ik heb ze mijn probleem voorgelegd en gelukkig konden zij mij wel vertellen wat ik het beste kon gebruiken. Die dag moest ik met de opdracht beginnen, maar ik dacht dat ik de hoogwerker niet voor de volgende dag zou kunnen krijgen. Toen ik dit echter uitlegde regelden ze meteen dat ik de hoogwerker binnen enkele uren op de locatie had staan. Hendrikse Verhuur levert dus echt een geweldige service en dat voor zo’n prijs! Als jij hoogwerker verhuur nodig hebt kan ik je niet anders aanraden dan om dat bij dit bedrijf te doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn