Een zwembad bouwen, dat is wat u van ons kunt verwachten

15 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Wilt u graag een zwembad bouwen? Laat dit dan aan een professioneel en gerenommeerd bedrijf over. Wij willen graag uw zwembad bouwen en we stellen ons dan ook graag aan u voor. Kijkt u eens op compasspools.nl als u graag een zwembad wilt bouwen maar geen flauw idee hebt hoe u dit moet aanpakken. Als u ons graag wilt helpen dan vinden we dat geen enkel probleem. Dit komt echter maar weinig voor want het maken en bouwen van een zwembad is over het algemeen een technisch hoogstandje. Denkt u maar eens na wat er zoal gedaan moet worden! Alleen bij deze gedachte hebt u er misschien al geen zin meer in. In Nederland hebben we voornamelijk te maken met kleigrond. Ook zijn er zandgronden, is er veen te vinden en in sommige regio’s zelfs löss. Dat betekent dat voor elke grondsoort een aparte techniek bestaat zodat we niet al te lang hoeven graven. Maakt u zich geen zorgen, al na een korte inspectie weten we waar we aan toe zijn. Of het nu gaat om mergelgronden in Limburg of veengronden in Drenthe, een zwembad bouwen lukt ons vrijwel altijd. Wist u trouwens dat u er ook voor kunt kiezen om binnenshuis een zwembad te laten bouwen? Neemt u eens contact met ons op want we leggen het u graag allemaal uit.

Wij kunnen uw zwembad bouwen

Het moge duidelijk zijn dat er nog heel wat bij komt kijken:

  • Zo moet er natuurlijk een gat worden gegraven,
  • Daarin leggen we de kuip aan die vervolgens moet worden betegeld,
  • Er is een goede afvoer nodig dus uw zwembad wordt waarschijnlijk aangesloten op uw riolering,
  • Tevens is er een zuiveringsinstallatie nodig zodat u altijd in schoon water kunt zwemmen,
  • Wilt u graag te alen tijde kunnen beschikken over warm water? laat dan een verwarming aanbrengen. Ook hiervoor geldt: dit kan zowel bij binnen- als buitenbaden.
  • Dit is slechts een vluchtige opsomming want we hebben het nog niet eens gehad over de bestemming en het vervoer van alle losse onderdelen.

Wat uw wensen dan ook zijn, de kans dat wij een passende oplossing hebben is zeer groot. Kijkt u maar eens rond op onze website en laat u overweldigen door het grote aanbod aan zwembaden die we voor u in petto hebben. Hopelijk vindt u al snel wat u zoekt en neemt u vervolgens contact met ons op. Wij zijn tijdens werkdagen telefonisch en via de e-mail snel te bereiken. Als u graag teruggebeld wilt worden op een geschikt tijdstip dan is dat ook geen enkel probleem want bij ons is de klant de koning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u eens contact op!

Omdat we een zwembad bouwen dat geheel aan uw verwachtingen moet voldoen, heeft het voor ons belangrijk dat u zich het ingelezen. Dan hoeven we u niet continu te wijzen op technische aspecten van het project. Daarom kunt u geheel gratis een aantal brochures downloaden waarin we u vertellen over het zwembad bouwen maar voornamelijk over de verscheidene modellen die we in ons assortiment hebben. Wilt u dit jaar nog kunnen zwemmen in uw eigen achtertuin? We hebben een drukke agenda maar we maken voor u graag een plekje vrij. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen en laat ons weten wat uw ideeën en wensen zijn op het gebied van het zwembad bouwen. Dan kijken we daar zo spoedig mogelijk naar en sturen u vervolgens een geheel vrijblijvende offerte toe. Als u daar veranderingen in aan wilt passen dan kan dat zelfs nog tijdens het zwembad bouwen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn