Op zoek naar een boiler 30 liter?

19 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Onlangs moesten we een nieuwe boiler aanschaffen. Aangezien de vorige al een ruime tijd meeging, meer dan 20 jaar, moest ik me opnieuw verdiepen in dit onderwerp. Daarbij moet vermeld worden dat ik nauwelijks tot geen achtergrondkennis heb van technische applicaties in huis. Nu kwam ik al vrij snel terecht op de website van Boiler Garant. Dit bedrijf heeft een van de grootste boiler fabrieken in Europa. Dit vind ik sowieso een enorm pluspunt aangezien ik een groot voorstander ben van het produceren in Europa in plaats van alles uit te besteden naar Aziƫ of andere werelddelen. Dit wordt tegenwoordig zo vaak gedaan, dat mijns inziens niet goed is. Ik was op zoek naar een boiler van 30 liter. Dit is relatief gezien een vrij klein formaat. Onderstaand een overzicht van de type boilers die Boiler Garant aanbiedt:

  • Energiezuinige boilers
  • Verticale boilers
  • Horizontale boilers
  • Keuken boilers
  • Anti kalk boilers

Nu vond ik het met name van belang dat de boiler 30 liter energiezuinig is. Op deze manier bespaar ik direct geld op de energierekening. Ik vind het belangrijk een steentje bij te dragen aan een betere wereld en wil dus niet als een kip zonder kop een boiler van 30 liter aanschaffen, omdat het toevallig de goedkoopste versie is.

Boiler Garant biedt de oplossing voor boiler van 30 liter

Boiler Garant beschikt over 3 verschillende lijnen energiezuinige boilers. Ze zijn allen voorzien van innovatieve technieken en kunnen hierdoor zeer zuinig werken. Zo is er de Eco-line en de Modeco lijn. De Eco-line heeft het voordeel dat deze beschikt over efficiƫnte thermo-isolatie. Het is een lijn van het merk Tesy. De boiler heeft een korte opwarmtijd en verliest zeer minimaal warmte. Het is een boiler die met name geschikt is voor de badkamer. Deze type boilers beschikken over het energielabel C. Helaas was dit geen optie voor ons omdat dit type niet voorhanden is voor een boiler van 30 liter. De Ecoline is alleen beschikbaar voor 100, 80 en 150 liter boilers dus niet voor een boiler van 30 liter. De Modeco lijn heeft nog een ander pluspunt. Ook deze beschikt sowieso over de laatste innovatieve technieken waaronder de Eco Smart functie en Insutech Plus distributie. Dit heeft als resultaat dat er maximale warmte-isolatie plaatsvindt en minimaal verbruikt wordt. Een voordeel van deze elektrische boilers is dat ze naast het lage verbruik ook makkelijk te bedienen zijn via een managementsysteem. Zo hebben ze een mobiele app die je makkelijk kunt bedienen. Op deze manier kun je de prestaties monitoren en het product van een afstand bedienen. Wat ik zelf met name handig vond aan de website is dat je direct inzicht krijgt in het volledige assortiment. Het geeft een goed beeld van de verschillende opties met gedetailleerde beschrijvingen. Ook hebben ze een handige applicatie in de website gebouwd, waarbij je makkelijk inzicht krijgt in het type product dat je nodig hebt. Zo kun je het aantal benodigde liters aangeven dat verwarmd moet worden en het aantal personen dat gebruik maakt van het product. Daarnaast kun je op prijs selecteren, waardoor meteen de belangrijkste vragen gedekt zijn. Op deze manier vond ik meteen een paar opties voor de boiler van 30 liter.

Meer informatie

Ben je ook op zoek naar een nieuwe boiler van 30 liter? Een paar pluspunten van Boiler Garant vond ik dat ze 3 jaar garantie garanderen bij de aankoop van een product. Bovendien is het product morgen in huis indien je het vandaag voor 16.00 uur besteld. Indien je meer informatie wilt over een boiler van 30 liter, kun je een kijkje nemen op: www.boilergarant.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn