Feestje? Goochelaar huren!

15 april 2017

Posted in Nieuws

Het organiseren van feesten kan best lastig zijn, de gasten moeten het immers naar hun zin hebben en vermaakt worden. Zoek jij nog een leuk idee voor entertainment? Dan is een goochelaar huren zeker een goede optie! Voor veel mensen staat een goochelshow vooral garant voor een leuk kinderfeest en dat is ook zeker het geval. Kinderen zullen verbaasd zijn over het feit dat iemand zomaar dingen kan laten verdwijnen of juist tevoorschijn laten komen. Het zal hen zeker een tijd kunnen boeien en voor het nodige vermaak van een kinderfeestje zorgen. Maar een goochelaar huren kan ook een heel goed idee zijn voor een fuif waar voornamelijk volwassenen bij aanwezig zijn. Want ondanks dat wij allemaal weten dat er geen tovenarij of magie aan te pas komt, zullen wij toch allen versteld staan van de vingervlugheid en van de trucs die er getoond worden. Zoek jij origineel entertainment voor tijdens jouw huwelijksreceptie? Of ben jij aan de beurt om het personeelsfeest op jouw werk te regelen en zoek je daar een origineel idee voor? Dan is een goochelaar huren dus zeker aan te raden. Dit zal gegarandeerd voor veel plezier en vermaak zorgen!

Goochelaar huren voor beurs

Een goochelaar huren is niet alleen aan te raden als het aankomt op feestjes, maar het kan ook voor bedrijven een goed idee zijn. Veel ondernemers kennen het probleem ongetwijfeld: ze staan op een beurs, maar veel bezoekers lopen hun stand zo voorbij. Dat is niet zo heel vreemd, want er is op dergelijke beurzen vaak zoveel te zien en te doen dat je er echt uit moet springen om mensen bij jouw stand te krijgen. Met behulp van een beursgoochelaar zal dit jou zeker lukken. Een goochelaar huren voor bij jouw stand, zorgt ervoor dat bezoekers op een leuke en subtiele manier gelokt worden om eens een kijkje te nemen bij jouw bedrijfsstand. Dat iemand op een dergelijk evenement goochelkunsten staat te vertonen zijn mensen niet gewend en dit zal hen zeker intrigeren. Zij zullen geneigd zijn om een kijkje te komen nemen en dit is het moment om hen informatie over het bedrijf aan te bieden. Niet alleen op dat moment zelf zal het effectief zijn, ook als zij weer thuis zijn en de naam van jouw onderneming nog eens voorbij zien komen zullen zij denken aan de originele goochelkunsten die bij jouw kraam te zien waren. Een goochelaar huren voor tijdens een bedrijvenbeurs is dan ook echt een aanrader.

Rich Magic biedt veel programma’s

Als je een goochelaar huren wilt, dan hoeft deze natuurlijk niet perse veelzijdig te zijn, zolang hij of zij maar een show kan leveren die past bij jouw publiek. Maar het is natuurlijk wel gemakkelijk als je iemand weet die van iedere situatie een feestje kan maken. Een dergelijke goochelkunstenaar is Rich Magic. Hij is een goede keus omdat hij:

  • veel ervaring heeft met het geven van shows
  • heel veel verschillende trucs onder de knie heeft
  • met humor en show de act tot een groot succes kan maken
  • kan inspelen op de samenstelling van het publiek

Of er nu alleen kinderen aanwezig of alleen volwassenen of dat het juist om een gemengde groep gaat, hij weet altijd de juiste snaar te raken. Dit zorgt ervoor dat zijn optredens altijd een succes zijn. Daarom is deze goochelaar huren ook een erg goed idee als jij zeker wilt zijn van goed entertainment. Rich Magic kan bovendien niet alleen maar shows geven op feestjes, hij werkt ook als beursgoochelaar en geeft daarnaast ook nog eens goochelworkshops. Wil jij een goochelaar huren, dan is Rich Magic dus echt een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn