Zoekt u prettige campings in Groningen?

16 april 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Wilt u lekker genieten van het prachtige Groningse landschap? Wilt u uitstapjes kunnen maken naar de Waddenzee, naar Duitsland of wilt u graag de hoofdstad van deze provincie bezoeken? Maak dan uw keuze uit één van onze campings in Groningen. In deze tekst willen we het dan ook graag even hebben over de campings in Groningen van KGC. Kijkt u maar eens op kgc.nl, u zult zien dat we op dit moment twee campings in Groningen aanbieden die aan onze voorwaarden voldoen. Dat lijkt weinig maar het is meer dan genoeg. U begrijpt ook meteen dat onze eisen behoorlijk hoog zijn, en dat is niet voor niets. Onze campings in Groningen en ook de campings die we aanbieden in andere provincies moeten voldoen aan diverse eisen. Zo moeten ze een rustiek karakter hebben. U moet zich als het ware wanen in de natuur. Groene campings in Groningen zijn dan ook wat u vindt en wel in:

  • Het midden van Westerwolde, tegen de grens van Duitsland,
  • En camping de Watermolen in Opende.
  • Dit zijn twee prachtige locaties in deze gezegende provincie.

We hebben deze campings in Groningen uiteraard met zorg opgenomen in ons aanbod. Wilt u liever een andere provincie bezoeken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies via de website uw gewenste provincie en de camping uit of vraag de gratis brochure aan. Die sturen we u zo spoedig mogelijk toe.

Onze campings in Groningen zijn van alle gemakken voorzien

Onze campings in Groningen zijn razend populair. Misschien werkt en woont u in de drukke Randstad en hebt u niet zoveel zin om ver te moeten reizen voor uw vakantiebestemming. Groningen ligt voor Nederlandse maatstaven ver buiten de Randstad en is daarom ideaal. Het is weliswaar een vlakke provincie, toch heeft het meer bossen dan u aanvankelijk zou denken. De veengebieden en de uitlopers van de Hondsrug zijn geliefde vakantiebestemmingen. En wat te denken van het Eemshavengebied, Meerstad en Lauwersoog? De diverse meren zijn toeristische plekken waar u lekker kunt uitrusten en zonnen na een jaar van hard werken. Onze campings in Groningen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt uw kinderen lekker laten spelen terwijl u aan een nabijgelegen meertje een hengel uitgooit. De campings in Groningen hebben een minisupermarkt en u kunt er profiteren van eigen sanitair. Een wifi-verbinding zal er tevens aanwezig zijn waar u uiteraard gratis gebruik van mag maken.  Ook al bent u op zoek naar rust, een snelle internetverbinding mag niet ontbreken. Op onze website kunt u alles lezen over deze campings in Groningen en wat ze zo speciaal maken. Door de kleinschaligheid zult u snel betrokken raken bij de activiteiten die er georganiseerd worden. Wellicht maakt u snel nieuwe vrienden. En als u daar juist geen behoefte aan hebt dan zijn we even goede vrienden. Niets moet, alles mag is ons motto.

Kampeer in de natuur zoals het hoort!

Hebt u Groningen nu wel gezien en wilt u graag andere provincies bezoeken? Vraag dan de gratis brochure aan. U kunt ons tevens volgen door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief en door ons te volgen via Facebook. Als u zich aanmeldt voor de brief dan maakt u kans op een kortingsbon ter waarde van maar liefst 10 euro. Want we bestaan dit jaar maar liefst 30 jaar! Hebt u nog vragen of wilt u weten of er nog plek is op de camping van uw dromen? Stel dan uw prangende vragen aan ons of aan de campingeigenaren en vergeet niet om te boeken via https://www.kgc.nl/ voordat de camping vol zit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn