Fleurop Venlo

3 mei 2018

Posted in Woning en Tuin

Je woont in de buurt van Venlo, of in de stad zelf, en bent op zoek naar een goede bloemist. Kijk dan eens op de website van Bloemenhuis Max, de Fleurop Venlo bloemenspecialist! Het team van Bloemenhuis Max is gespecialiseerd in het maken van allerlei bloemwerk. Of het nu gaat om het maken van de mooiste bruidswerken of het realiseren van de indrukwekkendste rouwstukken: Fleurop Venlo, Bloemenhuis Max kan het allemaal. Ook kunnen ze veel voor je betekenen als je op zoek bent naar bloemwerk op projectmatige basis. Daarbij kun je denken aan het aankleden van een zaal met prachtige bloemendecoraties tijdens je bruiloft bijvoorbeeld. Of je organiseert een open huis tijdens de opening van je nieuwe bedrijf. Dan is het leuk om op de diverse tafels leuke bloemen te plaatsen zodat je gasten zich extra welkom voelen. Fleurop Venlo kan dit voor je realiseren. In overleg met hen is een heleboel mogelijk en staat Bloemenhuis Max je met advies en goede raad bij.

Bloemenhuis Max, de Fleurop van Venlo

Het team van Bloemenhuis Max, dé Fleurop Venlo, werkt al meer dan 41 jaar met veel enthousiasme in hun winkel. Dit pand is gevestigd aan de Vastenavondkampstraat 138 en hanteert ruime openingstijden. Dus loop er gerust eens binnen, zodat je een goed beeld krijgt van de vakkundigheid van het team. Niet voor niets zijn ze al sinds 1992 in het bezit van het certificaat meesterbinder. De Fleurop Venlo zorgt er voor dat ze dagelijks boeketten en bloemstukken klaar hebben staan die met zorg zijn samengesteld en aangepast zijn op de verschillende seizoenen. Verder vind je in hun winkel een heel ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Niet alleen snijbloemen, maar ook een groot aanbod kamerplanten waarmee je in de woning een gezellige en huiselijke uitstraling kunt creëren. Maar ook over een tuin of balkon wordt bij de Fleurop Venlo met je mee gedacht. Bij Bloemenhuis Max verkopen ze buitenplanten die zeker bij je in de smaak zullen vallen.

Heb je trouwplannen? Alvast van harte gefeliciteerd: er staat je een leuke, spannende en drukke tijd qua voorbereidingen te wachten. Fleurop Venlo kan je goed adviseren bij het uitzoeken van een bruidsboeket, passend bij de grote dag en de trouwkleding. Bloemenhuis Max maakt ook de mooiste tafelwerken, corsages en bloemstukken voor op de trouwauto. Kijk voor een impressie van enkele voorbeelden op de website van Bloemenhuis Max. Tevens vind je daar ook voorbeelden van het rouwwerk dat Fleurop Venlo kan maken voor het afscheid van een naaste.

Fleurop Venlo, altijd een bloemist bij je in de buurt

  • De Fleurop Venlo is Bloemenhuis Max
  • In het bezit van het meesterbindercertificaat
  • Al meer dan 41 jaar een enthousiast team
  • Een ruim assortiment aan snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten
  • Bloemenhuis Max is gespecialiseerd in bruidswerk, rouwbloemwerk, projecten en nog veel meer

Dus ben je op zoek naar een Fleurop Venlo dan kun je terecht bij Bloemenhuis Max. Fleurop stelt hoge eisen aan haar aangesloten bloemisten en verwacht van hen uitstekende kwaliteit en goede service. Deze bloemenwinkel voldoet hieraan en heeft ruime ervaring, kennis en kunde in huis. Met hun specialisaties in rouwwerken, bruidswerken, bloemstukken en het maken van verschillende bloemstukken voor diverse projecten onderscheiden ze zich van een doorsnee bloemenzaak. In de winkel vindt je de allermooiste boeketten en bloemstukken, aangepast naar de verschillende seizoenen. Dus verras jezelf of iemand anders met een bloemetje van Bloemenhuis Max. Heb je advies nodig hoe je het beste de bloemen of planten kunt verzorgen? Vraag het gerust aan iemand van het team, ook als je op zoek bent naar iets speciaals. Bloemenhuis Max, de Fleurop van Venlo!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn