Laat een professioneel benchmark rapport door ons opstellen

3 mei 2018

Posted in ICT en Techniek

Werkt u als softwareontwikkelaar doorgaans met agile en scrum? Hebt u daarom een fpa laten uitvoeren door metrieken.nl maar wilt u ook graag door ons team een benchmark rapport opstellen? Dan mag u er wel vanuit gaan dat dit zeker een interessante optie is. want dankzij het benchmark rapport krijgt u inzicht in hoeverre uw IT teams zich tot elkaar verhouden. Hoe efficiënt werken deze afzonderlijke teams nu eigenlijk? Waar liggen de knelpunten? Hoe is de aansturing? Daarom kan uit een benchmark rapport trouwens niet alleen blijken hoe de teams zich onderling verhouden.

  • Ook wordt duidelijk hoe deze teams maar ook het bedrijf an sich zich verhoudt tot de markt en dus tot uw concurrenten. Bij een positief benchmark rapport mag u niet klagen en kunt u aan klanten en potentiële klanten laten zien wat u in huis hebt.
  • Ook de effectiviteit van de scrumleiders, dus de leiders van de diverse IT afdelingen wordt inzichtelijk. Wellicht dat hier nog heel wat winst te behalen valt.
  • Niet alleen laat u een benchmark rapport opstellen om inzicht te krijgen in de efficiëntie en handelswijze van de teams, het gaat ook om het uiteindelijke software project. Hoe verhoudt dit zich tot eerdere gerealiseerde projecten? Is er vooruitgang geboekt, hoe is de productiviteit en hoe worden de gewerkte uren uitgedrukt in functiepunten?

Kiest u voor een benchmark rapport dan zullen we doorgaans snel uw huidige projecten kunnen meten en om kunnen zetten in een analyse en benchmark rapport. Die wordt vervolgens getoetst aan de cijfers van de ISBSG zodat u een helder en objectief beeld het over deze gang van zaken.

Dankzij een benchmark rapport kunt u uw team efficiënt inzetten

Met het benchmark rapport hebt u een voortgang van uw project. Laat u dit dus bij ieder project uitvoeren dan ziet u aan de projecthistorie de track record. U kunt in een oogopslag de knelpunten vinden maar natuurlijk ook de punten waar uw team of teams het uitzonderlijk goed doen. U weet hierdoor trouwens ook of uw leverancier marktconform heeft geleverd of heeft gewerkt. Het is dus ook mogelijk om als bedrijf een softwareontwikkelaar te laten toetsen. Op die manier kunt u erachter komen of het überhaupt verstandig is om het project aan hen uit te besteden. Daar kunt u onze professionele hulp vast en zeker erg goed bij gebruiken. Wilt u zelf leren hoe u een fpa kunt maken? volg dan onze opleiding! We bieden een individuele vierdaagse training aan en ook een groepstraining zodat u de gehele IT afdeling kunt leren hoe ze een fpa moeten opstellen. Naast het opstellen van een benchmark rapport of het uitvoeren van een fpa kunt u ook qua monitoring, estimating en resource planning op ons rekenen. Zo is er voor ieder bedrijf wat wils te vinden. Onthoudt daarbij dat combinaties altijd optioneel zijn.

Voor een totale functiepuntanalyse staan wij voor u klaar

Zoek via de ingebouwde zoekbalk of de handige categorieën naar de dienst of tool die u nodig hebt. Hebt u vervolgens vragen en opmerkingen? Vul dan het contactformulier even in, stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. Ook via de sociale media kunt u ons zowel volgen als contacteren. U vindt ons bijvoorbeeld op Facebook, Twitter en Google+. We nodigen u vervolgens graag uit op ons kantoor in Amersfoort waar u op afspraak verwelkomd wordt voor een eerste adviesgesprek. Aan de hand van een lekkere kop koffie en thee leggen we u alles uit over onze diensten en de mogelijkheden die voor uw bedrijf van toepassing zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn