Op zoek naar een fijne kapper bij Blerick?

3 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

Hoe vind je een goede kapper bij Blerick in de buurt? Dat is een hele goede vraag die ik mezelf een tijdje geleden stelde. Ik ging altijd naar dezelfde kapper in Blerick, maar daar was ik niet echt blij mee. Vroeger wel, want in het begin had ik een favoriete kapster die me altijd goed knipte. Maar sinds zij weg ging ben ik nooit meer zo blij naar buiten gegaan als in het begin toen zij er nog werkte. Ik vond het heel vervelend dat ik afhankelijk was van een bepaalde kapster. Ik had liever een kapper bij Blerick in de buurt, waarvan je weet dat de kapsalon gewoon goed is. Dat als de ene kapper ziek is, dat je ook bij een andere terecht kunt. Ik ben altijd wel van het kiezen voor het vertrouwde, maar ik besloot een ‘risico’ te nemen, uit mijn comfortzone te stappen en op zoek te gaan naar een nieuwe kapper bij Blerick in de buurt. Ik woon zelf in Blerick en zou het wel fijn vinden als ik een kapper bij Blerick in de buurt zou vinden. Dat is wel zo makkelijk. Mocht ik tussendoor even tijd hebben, dat ik er snel kan zijn. Een goede manier om een nieuwe kapsalon te vinden die jij goed vindt, is door het bij anderen na te vragen. Zo raakte ik op een verjaardag in gesprek met een dame die ik complimenteerde met haar kapsel. Het zag er mooi strak en verzorgd uit dus ik gaf haar een compliment hierover. Zij vertelde me toen naar welke kapper bij Blerick zij altijd gaat: Kek Haarmode.

Kek Haarmode: kapper bij Blerick die kwaliteit levert

Kek Haarmode is geen kapper in Blerick, maar het ligt er wel in de buurt. Het is zelfs erg makkelijk te bereiken voor mij, dus dat is sowieso erg prettig. Maar het allergrootste pluspunt is voor mij de kwaliteit die wordt geleverd met het knippen en verven. Ik merkte gelijk enorm verschil met mijn vorige kapper. Er wordt echt uitgebreid de tijd voor je genomen, dat voelt voor een klant echt heel erg fijn. Je hebt het gevoel dat je serieus wordt genomen en dat je niet zomaar een nummertje bent. Ze stellen goede vragen en geven ook advies zonder jouw wensen uit het oog te verliezen. Dit vind ik een hele goede combinatie. Natuurlijk zijn je eigen wensen essentieel, maar zij hebben echt verstand van zaken dus dan is het fijn als zij je ook kunnen adviseren. Verder zijn er nog wat voordelen die ik heb ontdekt:

  • Voor mannen, vrouwen en kinderen
  • Diverse mogelijkheden voor nieuwe coupe
  • Niet duur
  • Hele goede service

Ga voor een gloednieuwe coupe

Ben je op zoek naar een kapper bij Blerick, dan is Kek Haarmode echt een kapper om in gedachten te houden. Ga er gewoon eens heen en ontdek zelf wat ze jou kunnen bieden. Sinds ik bij ze langs ben geweest om mijn haar te laten knippen en verven, krijg ik enorm veel complimenten over mijn uiterlijk. En niet alleen over mijn haar, dat er heel modern en verzorgd uitziet. Maar iedereen vindt dat mijn uitstraling echt in positieve zin is veranderd. Dat is gewoon heel fijn om te horen, daar word ik echt vrolijk van. Natuurlijk is je uiterlijk niet het belangrijkste in het leven, maar ik vind het gewoon prettig om er verzorgd uit te zien. En ik ben dolblij met de bijdrage die deze kapper hieraan kan leveren. Een knipbeurt wordt op deze manier echt een feest.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn