Ga voor uw vca vol

20 april 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het behalen van een vca certificaat is een verstandige beslissing om te maken. Als u zich hier graag in wilt verdiepen, dan is het belangrijk om te weten dat er uiteenlopende mogelijkheden zijn op dit gebied en natuurlijk is het hierin van belang dat u de juiste keuze maakt.

  • B VCA
  • VOL VCA
  • VIL VCU

Dit zijn de drie opties waar u voor kunt gaan wanneer u ervoor kiest om de veiligheid op de werkplek zo goed mogelijk te maken. Als u voor het eerst aan het kijken bent naar de mogelijkheden op dit gebied, dan kan het misschien verwarrend zijn waar u nu precies voor moet kiezen, maar eigenlijk is het heel erg simpel. Bent u een operationeel leidinggevende? Dan kiest u voor de vca vol. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. VOL staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. U krijgt hiermee dus de volledige checklist die ervoor zal zorgen dat de veiligheid op de werkplek optimaal is. Het is op heden nog niet verplicht voor bedrijven om dit certificaat te behalen en er wordt dan ook niet altijd voor gekozen. Vaak heeft dit ermee te maken dat er een hoop tijd en moeite in gaat zitten om de werkplek echt veilig te maken. Er zullen een hoop veranderingen moeten plaats vinden. Maar hier staat natuurlijk wel een heleboel tegenover. U wilt niet het bedrijf zijn waar mensen vanwege ongelukken uit de running zijn. Dankzij vca vol kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken en altijd op de juiste manier te werken.

De vca vol voor zzp-er

Bent u werkzaam als zzp-er en wilt u aan de aannemers waar u voor werkt kunnen laten zien dat u beschikt over de juiste veilige werkwijzen? Dan kunt u dit eenvoudig aantonen met uw vca vol. Het kan voor een zzp-er soms verwarrend zijn voor welke vca zij nu precies moeten kiezen. U werkt tenslotte voor aannemers en dus zou u ook misschien voor de B VCA kunnen gaan. Maar dat is dus niet het geval. Omdat u als zzp-er zelfstandig werkt en daarbij uw eigen baas bent, kiest u voor de vca vol. Wilt u dit dus inderdaad doen? Dan kunt u hiervoor terecht op de website van VGMBox. Hier kunt u zich inschrijven voor de vca vol cursus en vervolgens het examen dat u af moet leggen om het certificaat ook daadwerkelijk te behalen. Alleen het volgen van de cursus is niet voldoende om aan te kunnen tonen dat u over de juiste veilige werkwijzen beschikt.

Het juiste bedrijf

Er zijn uiteraard meerdere bedrijven waar u uw vca vol kunt behalen. Waarom kiest u dan voor VGMBox. We kunnen u hier uiteenlopende redenen voor geven. Zo hebben ze hier verschillende locaties door heel Nederland heen. Zowel voor het volgen van de cursussen als het afleggen van de examens hoeft u nooit ver te reizen, er is namelijk altijd wel een locatie bij u in de buurt. Dit geldt natuurlijk ook als u de vca vol cursus of het examen wilt gaan doen. Op de website van VGMBox kunt u precies vinden waar de verschillende locaties in Nederland allemaal zijn en waar u het liefste heen wilt gaan. U kunt zich vervolgens zeer makkelijk inschrijven. U vindt hier ook een hoop meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van vca en het is zeker de moeite waard om deze door te nemen. Kom dus vandaag nog een kijkje nemen op de website van dit bedrijf en ontdek zelf waar u het beste voor kunt kiezen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn