Wat is een goede prijs voor een warmtepomp?

20 april 2018

Posted in Woning en Tuin

Ik ben iemand die altijd energiebewust probeert te leven en rekening probeert te houden met het milieu. Ik probeer zo veel mogelijk lokale producten te kopen en bewust om te gaan met energie en water. Ik probeer mijn steentje bij te dragen, maar niet ten koste van alles. Ik probeer te bezuinigen waar ik kan, maar vind dat dit niet je leven moet leiden. Wanneer ik mogelijkheden zien om kosten te besparen, die ook goed zijn voor het milieu, dan zal ik zeker die kans pakken. Zo heb ik twee jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen, omdat dit goed voor het milieu is en uiteindelijk zichzelf terugverdient. Laatst las ik een artikel over een warmtepomp en dit greep meteen mijn aandacht. Ik ben erg blij met de zonnepanelen en zocht al naar een manier om minder gas te verbruiken. Los van er mogelijkheden zijn om te besparen op kosten en dat het beter voor het milieu is, is het Nederlandse gas de laatste tijd zo vaak slecht in het nieuws gekomen, dat ik iets anders wilde. Ik las dat er twee verschillende soorten waterpompen zijn, eentje die naast de cv ketel functioneert en eentje die de cv ketel vervangt. Als ik het goed begrijp dan moet je huis goed geïsoleerd zijn en moet je vloerverwarming hebben, of een speciaal soort radiator in huis om de cv ketel te vervangen. Ik heb mijn huis wel goed laten isoleren, maar vloerverwarming of een speciale radiator heb ik niet in huis. Vandaar dat het mij beter leek om een warmtepomp te combineren met een cv ketel. In dit geval zou de warmtepomp minimaal de helft van het verbruik van gas kunnen dekken, tot bijna al het verbruik. Dit leek mij zeer aantrekkelijk, vandaar dat ik meteen op zoek ging naar wat is een goede prijs voor een warmtepomp en na hoeveel jaar heb je de investering eruit.

Beste kwaliteit en prijs voor een warmtepomp bij thesunshinecompany.nl

Ik vind het zoeken naar een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd erg lastig, in dit soort gevallen ben je vaak afhankelijk van de expertise van een ander. Ik vind het interessant om te lezen over een warmtepomp, maar wat de beste prijs voor een waterpomp in verhouding met rendement en kwaliteit is weet ik niet. Ik ben afhankelijk van wat de experts mijn vertellen. Vandaar dat ik altijd meerdere bedrijven aanschrijf, om te zien of hun adviezen overeenkomen. In dit geval had ik ook meerdere bedrijven gemaild en de prijs voor een warmtepomp opgevraagd. De meeste bedrijven schreven mij binnen een aantal dagen terug en gaven mij de prijs voor een warmtepomp, maar het advies gedeelte was bij het ene bedrijf veel beter dan bij het andere. Een van de bedrijven die mij meteen goed advies gaf was thesunshinecompany.nl. Dit bedrijf gaf niet alleen een goede prijs voor de warmtepomp, maar kon ook voor mij berekenen of het rendabel was en welk type het beste in mijn situatie paste. Uiteindelijk had ik dan ook voor dit bedrijf gekozen, omdat ze over het geheel mij het beste leken.

Om deze redenen koos ik voor thesunshinecompany.nl

  • Zeer goed advies en hulp tijdens het onderzoeken
  • Een goede prijs voor een warmtepomp
  • Duidelijke uitleg over hoe ik subsidie kon regelen
  • Kwamen professioneel en betrouwbaar over
  • Thesunshinecompany.nl

Bij dit bedrijf kreeg ik meteen een goed gevoel bij de aanvraag, ze konden veel informatie geven en waren erg behulpzaam. Dit gevoel bleek te kloppen, want de installatie en service achteraf waren erg goed geregeld. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor het installeren van een warmtepomp.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn