Geef uzelf een new born shoot cadeau

30 maart 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Zoekt u naar een fotograaf die gespecialiseerd is in het maken van een new born shoot? Dat wil zeggen dat er op een unieke en creatieve manier foto’s worden gemaakt van uw pasgeboren kind en natuurlijk mogen de mama en papa daar ook bij op de foto staan. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Kies dan voor een new born shoot. Het is trouwens ook mogelijk om bij fotograaf-dronten.nl een ander type fotoshoot te doen. Als aanstaande moeder leggen we u graag vast op de gevoelige plaat. En voor jonge kinderen bieden we ook een keur aan mogelijkheden. Een new born shoot kunt u bijvoorbeeld als echtgenoot aan uw echtgenote geven. Maar als vrienden van de ouders of als familieleden is een new born shoot ook een onvergetelijk en origineel cadeau. Doorgaans vinden fotoshoots plaats in onze studio in Dronten. Maar voor een new born shoot komen we graag bij u langs. Want die vindt plaats tussen de 5e en 21e geboortedag van het kind. Dus binnen de eerste 3 onvergetelijke weken. U wilt niet helemaal naar ons toekomen voor een new born shoot in die eerste drie weken dus we komen graag naar u toe. U zult begrijpen dat we wel voornamelijk in de regio rond Dronten werken. Maar onze reikwijdte is groot en daarom komen we net zo graag langs in Lelystad, Almere dan wel in Zwolle en Deventer.

Dankzij de new born shoot hebt u een prachtige herinnering in huis

Na de new born shoot gaan we direct aan de slag met het samenstellen van de mooiste foto’s. U hebt tijdens dit proces inspraak. We horen graag van u welke foto’s u het mooiste vindt zodat we ze verder kunnen bewerken. U mag ze zowel digitaal als afgedrukt ontvangen. Zo is het een prachtig geschenk aan uzelf en aan uw kind om er een fotoboek van te maken. Het verschilt per new born shoot hoeveel foto’s er het meest geschikt zijn voor dat boekje maar we schieten volop dus aan foto’s is er nooit een gebrek. Dat komt mede omdat we er voldoende tijd voor uittrekken. We zijn tijdens een new born shoot minstens 3 uur in de weer dus u krijgt absoluut waar voor uw geld.

  • Uiteraard nemen we diverse accessoires met ons mee om de achtergrond op te vrolijken,
  • En daarnaast fotograferen we in een natuurlijke omgeving bij natuurlijk daglicht. Dan komt uw kind het beste naar voren,
  • Mocht u geïnspireerd zijn geraakt door de diverse voorbeelden van shoots uit het verleden die u in onze digitale portfolio kunt bekijken, dan mag u dat natuurlijk aangeven. Dan houden we daar rekening mee tijdens de new born shoot.
  • Uiteraard mogen de trotse ouders ook op de foto net als oudere broertjes en/of zusjes.

Geef het cadeau aan uw bevriende trotse ouders

Volg ons niet online door regelmatig onze portfolio te bekijken maar volg ons ook via de sociale media. Zo posten we regelmatig de resultaten van allerlei foto-opdrachten op Facebook, Instagram en Pinterest. Uiteraard kunt u de fotograaf nu direct bellen en wel door te mailen, door het online contactformulier in te vullen of door te bellen. Vermeld uw gegevens en natuurlijk uw wensen dan wel vragen. We komen snel bij u terug om de mogelijkheden verder uit te werken en om een afspraak in te plannen. U bent aldus van harte welkom in onze studio, uiteraard kunt u ook eventjes bij ons langskomen als u in Dronten woont. Op de website vindt u de exacte locatie!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn