Gefeminiseerde wietzaden zijn beter

21 maart 2017

Posted in Mens en gezondheid

Rook jij wel eens wiet en overweeg jij nu om je eigen plantjes te gaan kweken? Dan is het eerste wat je moet doen gefeminiseerde wietzaden aanschaffen. In veel landen is het niet toegestaan om wietplanten te kweken en het later te roken, maar in Nederland mag dit wel, mits je het enkel kweekt in kleine hoeveelheden voor eigen gebruik. Iedereen kan dus gerust thuis een paar plantjes hebben staan en als jij dit ook wilt doen dan kun je dus zo aan de slag gaan. Wel moet je natuurlijk eerst wat zaken weten, zoals het verschil tussen gewone en gefeminiseerde wietzaden. Wat is het verschil nu precies? Kies je voor gewone zaden, dan is het vooraf niet te zeggen of je mannelijke of vrouwelijke plantjes zult krijgen. Bij de gefeminiseerde variant is het zo dat deze zo gekruist zijn dat ze enkel feminiene planten voortbrengen. Waarom is dit nu zo belangrijk? Dit is van belang omdat de mannelijke wietplanten slechts heel kleine hoeveelheden THC bevatten en de vrouwelijke juist veel. THC is de stof die ervoor zorgt dat je high wordt van het gebruik van wiet en die wil je dus in zo groot mogelijke hoeveelheden in je plantjes hebben. Daarom is het gebruik van gefeminiseerde wietzaden dus belangrijk, je weet dan zeker dat je feminiene wietplantjes krijgt, die zeer geschikt zijn om high van te worden. Bekijk de website https://freeseedsonline.com/.

Gefeminiseerde wietzaden verkrijgbaar in verschillende varianten

Een ander punt dat je moet weten voordat je aan het kweken gaat, is dat gefeminiseerde wietzaden in verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Het eerste verschil dat je moet weten is het verschil tussen binnen- en buitenplanten. Waar wil jij ze gaan kweken? Dat is een vraag die jij jezelf moet stellen. Wil je ze in de tuin neerzetten, dan heb je een sterker ras nodig dan wanneer je ze binnen op gaat kweken. Een ander aandachtspunt is de smaak. Er zijn veel verschillende rassen wietplanten verkrijgbaar en allemaal hebben ze zo hun eigen typische smaakbeleving. Voordat je gefeminiseerde wietzaden aan gaat schaffen is het dus goed om na te denken over wat voor smaak jouw voorkeur heeft. En daarnaast heb je ook nog de optie om te kiezen voor autoflower zaden. Waar wietplantjes normaal gesproken gaan bloeien afhankelijk van het aantal uren zon dat zij krijgen, gaan autoflower plantjes na een vast aantal weken bloeien. Door voor autoflower gefeminiseerde wietzaden te kiezen, kun jij vaker in een jaar oogsten en dus meer genieten van de plant.

Free Seeds Online

Er zijn dus heel veel verschillende factoren aan te wijzen die een rol kunnen spelen bij jouw keus voor het soort gefeminiseerde wietzaden dat jij het best kunt kopen. Automatische bloei, binnen of buiten kweken, smaak. Het zijn allemaal zaken om vooraf over na te denken. Nu is het natuurlijk zo dat jij hier als leek waarschijnlijk weinig kennis van hebt en dat jij niet zomaar even weet welk ras wietplant voor jou nu de beste optie is. Ga dan naar de webwinkel van Free Seeds Online. Bij hen kun je online de wietzaadjes van jouw keus bestellen en het fijne is dat zij een zeer ruim aanbod hebben. Zo vind je bij hen bijvoorbeeld gefeminiseerde wietzaden van de volgende rassen:

  • Blue Berry
  • Bubbelgum
  • Moon Rocks Kush
  • Northern Lights
  • Amnesia White

En dit zijn alleen maar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die zij bieden. Bij ieder ras staat duidelijk vermeld wat voor soort smaak het heeft. Ook bloeitijd en andere belangrijke zaken voor het kweken zijn er bij vermeld. Dat maakt Free Seeds Online tot een uitstekende keus om jouw gefeminiseerde wietzaden bij te bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn