Ga een boekhoudprogramma voor zzp vergelijken!

23 maart 2017

Posted in Financiën en Verzekeringen

Als ZZP’er hebt u nog heel wat te regelen. U moet bepaalde verklaringen aanvragen bij de Belastingdienst, u gaat waarschijnlijk een website laten bouwen en u moet zich inschrijven bij de kamer van koophandel. Als u een zelfstandige onderneming zonder personeel start dan wilt u ook de boekhouding snel kunnen bijhouden. U bent wellicht niet een groot fan van boekhouden en al het reken- en papierwerk dat hierbij komt kijken. Gelukkig bestaat er software dat dit rekenwerk grotendeels van u overneemt! En van papierwerk is in deze moderne tijd al bijna geen sprake meer. We gebruiken immers eerder de pc om een rekening te sturen. Gaat u daarom eens een boekhoudprogramma voor zzp vergelijken met een ander goedkoop programma. Op onze website kunt u een boekhoudprogramma voor zzp vergelijken zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Meer weten over deze mogelijkheid? Lees dan snel verder en vergeet niet om nadien op de website boekhoudprogramma-vergelijken.com te kijken als u het boekhoudprogramma voor zzp vergelijken direct wilt proberen. Hadden we u al verteld dat deze service geheel kosteloos te gebruiken is? Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als beginnend ondernemer geen die van uw portemonnee bent. Een groot programma dat veel geheugen gebruikt en u diverse opties biedt die volkomen overbodig zijn kunt u maar beter uit de weg gaan. U betaalt dan tevens hogere abonnementskosten en dat kan niet de bedoeling zijn van uw investering.

Het boekhoudprogramma voor zzp vergelijken is een peulenschil

U wilt een handig en eenvoudig te gebruiken boekhoudprogramma voor zzp vergelijken met andere programma’s die in deze categorie vallen. Dan treft het dus dat u op onze website kijkt. Want u vindt er vele geschikte type software die veel eenvoudiger te gebruiken zijn dan Excel. Natuurlijk kunt u ook een boekhoudprogramma voor zzp vergelijken met Excel als u dat zou willen. Dan komt u er al snel achter dat dit product van Office heel wat lastiger te gebruiken is dan bijvoorbeeld de software van aanbieders zoals:

  • Thinq,
  • Davilex,
  • Twinfield,
  • En MoneyMonk.

U kunt direct het boekhoudprogramma voor zzp vergelijken met de andere aanbieders van uw keuze. U vindt de proeftijden die variëren van 1 maand tot soms zelfs 1 jaar! Want softwareontwikkelaars weten hoe moeilijk het is om een bedrijfje op te zetten. Ze willen u niet op kosten jagen en daarom kunt u snel een proefaccount aanmaken. U kunt dan direct de software downloaden en in zijn gehele volledigheid gebruiken. U hebt dus toegang tot elke optie. Wilt u nadien hiermee verder gaan? Dan zijn er wel maandelijkse abonnementskosten aan verbonden die u natuurlijk op onze website terugvindt.

U kunt sommige programma’s een jaar lang gratis gebruiken

Een boekhoudprogramma voor zzp vergelijken met een ander goed programma is dus een absolute aanrader om te doen voordoet u uw eerste opdracht aanneemt. Neem de tijd voor het boekhoudprogramma voor zzp vergelijken en oefen er mee zodat u alle getallen direct in kunt vullen. Het prettige aan online werken is dat de klantenservice van de software altijd tot uw beschikking staat. Daarnaast kunnen upgrades direct worden gedownload en worden updates automatische geïnstalleerd. Bij sommige software is het zelfs mogelijk om uw gegevens in een zogenaamde digitale Cloud op te slaan. U kunt dan niet alleen thuiswerken maar ook onderweg in de auto, de trein of in het vliegtuig. En zelfs op zakenreis kunt u aan de andere kant van de wereld nog uw boekhouding bijwerken. Wilt u zich graag even inlezen in de wereld van online boekhoudsoftware? Volg dan onze blogs want deze blogs staan boordevol handige tips en informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn