Ik zocht een goede hovenier, Zeist bood het mij

26 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Toen ik vorige maand een nieuw huis kreeg, was het mij meteen duidelijk dat de tuin grondig onder handen genomen moest worden. Vandaar dat ik onmiddellijk op zoek ben gegaan naar een goede hovenier. Zeist was de gemeente waar ik ben komen te wonen en daarom wilde ik hier graag in contact komen met een goede hovenier. Zeist heeft op dit gebied tamelijk veel keus en dat vond ik leuk, maar het maakte het niet gemakkelijker om in contact te komen met een goede hovenier. Zeist heeft namelijk, zo merkte ik al snel, heel veel specialisten die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Op die manier is er voor iedere klus wel een hovenier. Zeist heeft dus heel veel te bieden maar wie je als particulier moet kiezen, is niet meteen duidelijk. Vandaar dat ik maar eens even bij vrienden en bekenden ben gaan vragen of zij nog iemand wisten. Dat leidde ertoe dat ik op een gegeven moment in contact ben gekomen met de mensen van Van Dorland Hoveniers. Dat vond ik heel fijn omdat ik meteen in de gaten had dat ik te maken had met een heel goede hovenier. Zeist kan er maar trots op zijn om zo’n vakman binnen haar gemeentegrenzen te hebben. In deze korte tekst wil ik graag wat meer over mijn ervaringen vertellen.

Een vakbekwame hovenier? Zeist biedt het u

Het is goed om te weten dat er in mijn gemeente iemand is die je met recht vakbekwaam kunt noemen. Ik ben heel blij met deze hovenier uit Zeist. Zeist heeft heel veel mensen in haar gemeente wonen die gebruikmaken van deze hovenier. Zeist is een gemeente waar veel grote huizen staan met grote tuinen en daarom is het ook belangrijk om over goede vaklieden te kunnen beschikken. Ik kan u zeggen dat ik meteen onder de indruk was van deze hovenier. Zeist en omgeving kent dit bedrijf ook als een heel goede onderneming, waarmee ik wil zeggen dat het bedrijf een heel goede reputatie heeft. Vandaar dat ik graag met dit bedrijf in zee wilde gaan. Ik kan u zeggen dat ik meteen een heel goede indruk had van het eerste gesprek dat ik met deze mensen had. Zij luisterden goed naar wat ik ongeveer wilde en zij dachten ook goed met mij mee. Vandaar dat ik ook niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf een samenwerking aan wilde gaan. Ik heb, als ik het mij goed herinner, vrijdag voor het eerst contact gelegd en de maandag daarop ondertekende ik het contract al. Zo snel kunnen dingen dus gaan bij dit bedrijf en ook dat zie ik als een groot pluspunt!

Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf

Wat ik heel erg fijn vind aan VanDorlandHoveniers.nl is dat je hier als klant heel erg serieus genomen wordt. Dat vind ik belangrijk omdat ik hoge eisen stel aan mijn tuin en daarom ook graag werk met een professionele hovenier. Zeist bood mij dit en daar ben ik heel erg blij mee. Vandaar dat ik dus zou willen zeggen dat:

  • Ik heel erg blij ben met dit bedrijf
  • Ik iedereen aan kan raden om van de diensten van dit bedrijf gebruik te gaan maken
  • U voor meer informatie over deze firma even op hun site kunt kijken

Wacht daarom vooral niet heel veel langer meer en kijk vandaag nog even op de site van VanDorlandhoveniers.nl. Hier vindt u alle informatie die u momenteel zoekt en ook vindt u hier de contactgegevens van deze onderneming. Aarzel niet en neem snel contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn