Gezellig borrelen Amersfoort

29 maart 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Het werkende leven kan soms best uitputtend zijn. Na een week te hebben gezwoegd op kantoor, is er niets lekkerder dan even tot rust komen in een gezellig café. Maar waar moet je precies heen? Waar weet je zeker dat je een leuke tijd hebt? Bij het Eemcafé natuurlijk! Bij dit gezellige grand cafe in Amersfoort is het ieder weekend weer feest. Je weet zeker dat je een geinige tijd tegemoet gaat. Kom gezellig borrelen in Amersfoort, of neem je vrienden mee voor een ontspannen avond aan de bar. Na een paar pilsjes ziet het leven er weer een stuk rooskleuriger uit! Het café organiseert om de haverklap leuke activiteiten:

  • Zing mee tijdens de karaoke avond
  • Luister naar heerlijke livemuziek
  • Lach je wezenloos tijdens de komedieavond
  • Kom langs bij één van de thema-avonden

Houd je wel van zingen, maar ben je nooit doorgebroken als artiest? Neem je vrienden mee naar één van de karaoke avonden en laat zien wat je in je mars hebt. Lekker borrelen in Amersfoort onder het genot van meezingers en klassiekers. Onderwerpen zijn vaak helemaal vrij; begin dus gerust aan een favorietje uit je jeugd. Alleen luisteren mag natuurlijk ook. Een karaoke avond in het Eemcafé zul je niet snel meer vergeten! Om de zoveel tijd zijn er ook optredens van artiesten. Je kunt dan de hele avond genieten van de beste livemuziek. De geluidskwaliteit is daarbij uitstekend, heel anders dan je gewend bent van een voormalig bruin café. De akoestiek is goed en de apparaat aanwezig: alle ingrediënten voor een topavond! Wil jij een avond gezellig borrelen in Amersfoort? Surf dan eens naar cafe-amersfoort.nl voor alle contactgegevens. Kom je met een grote groep? Dan is het slim om dat vooraf even te laten weten. Dan weet je zeker dat er een tafel voor je klaarstaat!

Borrelen Amersfoort: lachen bij een komedieavond

Gezellig borrelen in Amersfoort kan ook tijdens een komedieavond. Verschillende opkomende talenten pakken de microfoon en zorgen voor een positieve sfeer. Natuurlijk zul je niet om iedereen even hard lachen, maar dat is juist de charme! Bovendien zitten er altijd pareltjes tussen waar je helemaal stuk op gaat! Borrelen in Amersfoort was nog nooit zo geslaagd! Als je langskomt bij een van de thema-avonden, is een passende outfit min of meer verplicht. Ze houden je niet tegen bij de deur, maar je ziet het vanzelf wanneer je binnen bent! De afgelopen tijd zijn meerdere van deze themafeesten gehouden. Keer op keer was dat een groot succes. Kort na het feest zijn de foto’s terug te vinden op de site, of op de Facebookpagina. Al met al kun je bij het Eemcafé heerlijk borrelen in Amersfoort. Wat je ‘guilty pleasure’ ook is, in dit café is alles mogelijk! Wil je een feest organiseren, of een bedrijfsevenement op poten zetten? Het café heeft een speciale zaal waar dat mogelijk is. Deze zaal beschikt over Wi-Fi en een beamer, zodat je eventueel ook presentaties kunt geven. Wil je deze zaal huren met je bedrijf, wacht dan niet te lang. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat de zaal nog beschikbaar is!

Banden aanhalen met vrienden

Borrelen in Amersfoort doe je met vrienden. Een mooie kans om elkaar aan het eind van de week op te zoeken en samen een pilsje te drinken. Laat tijd en afstand geen rol spelen: geniet van een avond gezellig samenzijn. Natuurlijk zijn tijdens de avond diverse snacks verkrijgbaar. Daarbij kun je denken aan heerlijke bitterballen en andere frituursnacks. Kom borrelen in Amersfoort, kom langs bij het Eemcafé!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn