Goedkope verhuizers Amsterdam

15 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Ga je studeren in onze mooie hoofdstad? Dan begin je aan een nieuw avontuur. Voor het eerst op jezelf, in een studio of in een gezellig studentenhuis. Het kan lastig zijn een eigen plekje te vinden, maar als je lang genoeg zoekt komt vanzelf een mooie plek voorbij. De volgende stap is dan het verplaatsen van al je spullen. verhuisbedrijf-amsterdam kan je hierbij van dienst zijn. Onze verhuizers uit Amsterdam hebben jouw spullen binnen no time naar je nieuwe woning gebracht. Waarom zou jij als student gebruik maken van onze verhuisdiensten?

  • Ontzettend goedkoop
  • Verhuizers uit Amsterdam
  • Alles goed verzekerd
  • Hulp bij de verhuizing

Om te beginnen is ons bedrijf tot wel 40% goedkoper dan andere verhuisbedrijven. Dat is handig, zeker als je elke cent nodig hebt. We kunnen lage prijzen hanteren door het maken van goede afspraken met onze klanten. Door ons ver voor de verhuizing te benaderen hebben we ruim de tijd om alles voor te bereiden. Op de dag zelf bespaart dit zowel tijd als geld! Een ander voordeel van ons verhuisbedrijf is dat we werken met verhuizers uit Amsterdam, of chauffeurs die de regio op hun duimpje kennen. Hun kennis helpt ze bij het kiezen van de snelste routes. Ze weten precies welke wegen op welke momenten van de dag goed  begaanbaar zijn. Verhuizers uit Amsterdam komen niet in de file terecht. Je hoeft bij ons dus niet op eindeloos op je spullen te wachten! Een laatste voordeel is onze uitstekende verzekering. Bezit je een duur muziekinstrument of dure elektronica, dan zijn deze spullen tijdens vervoer verzekerd tegen ongevallen. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren, dan hoef jij niet bang te zijn dat je spullen verloren gaan. Deze krijg je keurig van ons terug! Kortom: onze verhuisdiensten zijn goedkoop, snel en risicovrij. Waar wacht je nog op?

Verhuizers Amsterdam: dozen inpakken en inladen

Niet iedereen heeft de beschikking over tientallen vrienden die wel even kunnen helpen met verhuizen, zeker wanneer je verhuist naar een stad waar je niemand kent. Maak je geen zorgen: onze verhuizers uit Amsterdam je graag een handje bij het inpakken van je dozen. Wanneer jij duidelijk aangeeft waar je alles wilt hebben, ben je in een handomdraai klaar om je oude woning gedag te zeggen. Zijn alle dozen ingepakt? Dan nemen ze deze mee naar de verhuiswagen. Ook wasmachines, drogers, banken of andere zware apparaten gaan zonder problemen mee de vrachtwagen in.  Je krijgt bij ons dus uitstekende service tegen bodemprijzen! Vervoer je een bijzonder voorwerp, zoals een dure viool, dan is het verstandig dit vooraf even aan te geven. Vaak zijn muziekinstrumenten, of andere speciale voorwerpen, moeilijk te vervangen. Het vervoer moet dus zorgvuldig gebeuren zonder dat hierbij beschadiging optreedt. Hiervoor zijn wij in het bezit van speciale hulpmiddelen. Laat onze verhuizers uit Amsterdam op tijd weten waar we rekening mee moeten houden, dan kijken wij hoe we het instrument veilig kunnen vervoeren. Dat bespaart je een hoop zorgen!

Snel in contact

Heb je vragen over onze prijzen of onze diensten in het algemeen? Op onze website is het heel makkelijk om snel met ons in contact te komen. Op https://www.verhuisbedrijf-amsterdam.nu/ vind je een handig contactformulier. Wanneer je hier je telefoonnummer achterlaat, bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. Je zit nergens aan vast. Je kunt ons bijvoorbeeld ook bellen voor wat extra informatie of voor een offerte. Heb je liever contact per email? Dan kun je dat ook aangeven. Ga snel naar bovenstaande site en bekijk alle mogelijkheden. Onze verhuizers uit Amsterdam staan u graag te woord; waar gaat de reis naartoe?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn