Camping Drenthe voor jullie vakantie

15 april 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Ieder jaar is het weer nadenken over wat een goede keus is voor jullie vakantie. Wat dachten jullie van een verblijf op een Camping te Drenthe? Uiteraard zijn er heel veel opties om uit te kiezen als je vakantie gaat vieren. Zo is er eerst de vraag van hoe jullie verblijf er uit moet zijn. Willen jullie wel kamperen, of kiezen jullie liever voor een verblijf in een hotel, vakantiehuis of appartement? En kiezen jullie voor kamperen, omdat jullie er van houden om veel buiten te zijn, waarom zouden jullie dan kiezen voor een Camping in Drenthe en niet voor een van de vele andere campings die er in Europa te vinden zijn? Een belangrijke reden om hiervoor te kiezen, is dat je op deze manier maar kort onderweg bent naar je vakantieplek. Met kinderen is het vaak niet echt ideaal om lang onderweg te zijn, de verveling slaat dan al snel toe en dat leidt weer tot ruzies op de achterbank. Snel op de plek van de bestemming zijn is dan ook mooi meegenomen. Een ander voordeel van de keus voor een Camping in Drenthe is dat er veel andere Nederlandse gasten zijn. Hierdoor kunnen er snel vriendschappen gesloten worden met andere kinderen, waardoor jullie kids anderen hebben om mee te spelen en vaak zichzelf kunnen vermaken. Bekijk snel de website https://www.campingdeberken.nl/.

Camping Drenthe biedt meer voordelen

Een ander pluspunt is dat de voertaal op de camping en in de omgeving gewoon Nederlands is. Hierdoor kunnen de kinderen zichzelf al snel redden, ze kunnen even een boodschap doen en ook het vermaak door het animatieteam gaat gemakkelijker als alles in de eigen taal gebeurt. Ook dat is dus zeker een reden om voor een Camping te Drenthe te kiezen. Maar je wilt natuurlijk er ook zeker van zijn dat je genoeg te zien en te doen hebt in de vakantieperiode. Ook wat dat betreft is de keus voor een Camping in Drenthe een goede. In de eerste plaats omdat deze provincie zelf al heel veel te bieden heeft. Natuurlijk kun je dan denken aan de hunebedden, de heide en de bossen, maar er zijn ook leuke plaatsjes om te bezoeken en leuke attracties, zoals:

  • Wildlands Adventure Zoo in Emmen
  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Sprookjeshof Zuidlaren
  • Boomkroonpad Gieten-Borger
  • Speelstad Oranje
  • Kabouterland Exloo

Voor jongere en oudere kinderen is er dus genoeg te beleven en ook voor volwassenen zijn er leuke activiteiten en attracties in de regio te vinden. Ook dat is dus zeker een reden om voor een verblijf op een Camping in Drenthe te kiezen.

Kindvriendelijke camping

Er zijn dus veel verschillende redenen om te kiezen voor een verblijf op een Camping in Drenthe. Maar nu is het natuurlijk zo dat er heel veel verschillende campings zijn in deze regio, het is immers een van de populairste vakantiegebieden van Nederland. Voor welk kampeerterrein kunnen jullie nu het best kiezen? Als je met een gezin gaat kamperen, dan kies je natuurlijk het liefst voor een kindvriendelijke Camping in Drenthe. Een goede keus is dan Camping De Berken. Zij hebben veel maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat kinderen op het terrein zelf al de tijd van hun leven kunnen hebben. Dit hebben ze in de eerste plaats gedaan door veel speeltoestellen te plaatsen en een overdekt speelcentrum te creƫren. Zo kan er met zowel goed als slecht weer heerlijk gespeeld worden. De kinderboerderij geeft de kids de kans om dieren te verzorgen en ze te knuffelen. En daarnaast is er tijdens de schoolvakanties ook nog eens een heel goed animatieteam aanwezig. Zoek je een kindvriendelijke Camping in Drenthe, dan is De Berken dus een goede keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn