Grandcafe Rotterdam

30 maart 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Voor een heerlijke maaltijd en gezelligheid moet u binnen lopen bij grandcafe Rotterdam Muziekcafé Oldtimer. Hier kunt u onder het genot van goede gerechten, ook nog ontspannen van de heerlijke sfeer in het café. U betaalt niet veel om wat te eten of te drinken, dus voor weinig geld bent u er even uit. Soms is het gewoon fijn om eens buiten de deur te eten. Dit hoeft niet veel te kosten dankzij een restaurant als Muziekcafé Oldtimer. Hier creëren ze een ongedwongen sfeer waar u voor een acceptabel bedrag toch even kan dineren. U kunt zelfs vanaf 12.00 uur bij ze terecht om daar op te warmen, wat te drinken of te eten. De kaart van dit grandcafe Rotterdam is veelzijdig genoeg om op ieder uur van de dag een hapje te eten. Zo geven zij de gasten de mogelijkheid om altijd daar bij te komen van een drukke werkdag of zelfs week. Hier houden ze het niet alleen bij het goede eten, maar ook de totale sfeer van het grandcafe Rotterdam is op en top verzorgd. Genieten gaat verder dan eten alleen, hier wordt er ook gezellige muziek gedraaid zodat u even in een andere wereld zit dan wat daar buiten leeft.

De ongedwongen sfeer van grandcafe Rotterdam

Wanneer u ook binnen komt in dit grandcafe Rotterdam, er staat altijd gezellige muziek aan in Muziekcafé Oldtimer. Dit kan de achtergrondmuziek zijn, maar soms staat er ook een band die de gasten vermaakt met hun muziek. Hier kunt u zich door laten verrassen als u eenmaal binnenloopt, maar zij hebben ook de agenda staan op de Facebookpagina. Perfect als u graag wilt eten in bijzijn van een liveband. Het staat bekend om de gezellige live muziek die regelmatig te horen is. Ze nodigen uiteenlopende artiesten uit om daar op te treden. Ondertussen genieten de gasten nog meer van hun drankje en hun gerechten. Neem een kijkje op de Facebookpagina om erachter te komen of binnenkort uw favoriete muziek wordt gespeeld in dit grandcafe Rotterdam. Dan weet u meteen welke avond u moet reserveren om eens goed te genieten. Zodra u binnenkomt, dan heeft u de keus uit eenvoudige maar smaakvolle gerechten waaronder:

  • Hamburgers
  • Spare ribs
  • Schnitzels
  • Kipsaté
  • Diverse kipgerechten

De prijzen van de gerechten variëren tussen de € 11,- en € 15,-. Met name de hamburgers van dit grandcafe Rotterdam hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Tevreden klanten komen regelmatig binnen om te genieten van de smaakvolle hamburgers en uiteraard de gezellige muziek.

Een dag of avondje uit

Het is duidelijk dat dit grandcafe Rotterdam uw dag kan vullen. Met muziek, gezelligheid en lekker eten. De gerechten zijn niet duur en u kunt er de rest van de avond blijven om naar de muziek te luisteren. Zeker op de avonden wanneer er livemuziek wordt gedraaid. Muziekcafé Oldtimer staat voor muziek, dans, eten en drinken. Veel mensen stappen graag binnen voor deze combinatie. Zeker omdat er voor iedereen wel wat te eten valt. Wat uw voorkeur ook is, u vindt er een gerecht die past bij uw smaak. Zowel voor vis- en vleesliefhebbers is dit het perfecte adres om de buik te vullen. De kok van dit grandcafe Rotterdam weet voor beide groepen geweldige gerechten neer te zetten. Veel redenen dus om de menukaart van Muziekcafé Oldtimer uit te proberen. Neem een kijkje op de website eetenmuziekcafe-rotterdam.nl om een indruk te krijgen van dit restaurant. Als u houdt van een hamburger, spareribs of lekkere gamba’s of tonijn onder het genot van goede muziek, dan is dit grandcafe Rotterdam de moeite waard voor een lunch of diner.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn