Ons bedrijf liet hier t-shirts bedrukken

30 maart 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Vorig jaar bestond ons bedrijf maar liefst vijftig jaar en dat wilden wij graag op een leuke manier onder de aandacht brengen. Vandaar dat het ons leuk leek om onze klanten allemaal een leuk presentje te geven. Wij hebben toen bedacht dat het leuk zou zijn om t-shirts bedrukken te laten. Wij hadden dit een keer bij een ander bedrijf bij ons in de buurt gezien en dat vonden wij een heel origineel idee. Wij koppelden er gelijk een actie aan vast: wanneer onze klanten op onze jubileumdag in het t-shirt naar onze winkel kwamen, zouden zij vijftig procent korting krijgen op het gehele assortiment. Wij moesten dus op zoek gaan naar iemand die voor ons de t-shirts bedrukken kon. Dat was een hele zoektocht, maar uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij een bedrijf dat ons heel erg goed heeft weten te helpen. Wij zijn namelijk gevallen voor de service van Dropletprinting.com. Deze mensen hebben ons heel erg goed weten te helpen met het t-shirts bedrukken en wij hebben dankzij hun inspanningen heel mooie shirts weten te bemachtigen. Mocht u daarom momenteel ook op zoek zijn naar een bedrijf dat voor weinig geld heel mooie t-shirts bedrukken kan, dan zou ik u willen aanraden om een keer naar de site van Dropletprinting.com te gaan kijken. Hier kunt u namelijk zien wat deze firma reeds allemaal heeft gemaakt en wat zij allemaal kunnen maken. Zij kunnen namelijk niet alleen t-shirts bedrukken maar ook nog heel erg veel meer. Kom daarom snel een keer naar deze site kijken wanneer u ook met hen in zee wilt gaan. Wij hebben dit reeds gedaan en dat is ons echt heel erg goed bevallen. Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf want men is hier heel erg goed in het t-shirts bedrukken.

Wij lieten hier t-shirts bedrukken voor een zeer aantrekkelijke prijs

Wij wisten nog niet helemaal wij op de t-shirts bedrukken wilden. Vandaar dat wij eens contact opgenomen hebben met de mensen van Dropletprinting.com om te horen of het misschien ook mogelijk was dat zij een ontwerp voor ons maakten. Dat was geen enkel probleem en vandaar dat wij hen gevraagd hebben om met iets moois op de proppen te komen. Dat heeft onze stoutste verwachtingen uiteindelijk zeer overtroffen. Wij kregen een fantastisch ontwerp opgestuurd en dat wilden wij maar wat graag op onze t-shirts bedrukken laten. Vandaar dat wij ook meteen groen licht hebben gegeven om de pers te starten en dat heeft dit bedrijf dan ook meteen ter harte genomen. Zij hebben alles op alles gezet om ons zo snel mogelijk van onze vele honderden shirts te voorzien. Wij zijn heel erg blij dat zij ons zo goed geholpen hebben. Wij zijn heel tevreden over het t-shirts bedrukken zoals dat door dit bedrijf geleverd is en wij raden iedereen aan om een keer op de site van dit bedrijf te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden. Wij hebben dit ook gedaan en wij hebben op deze manier prachtige shirts weten te bemachtigen.

Wij hadden onze bestelling binnen een week in huis

Toen wij onze bestelling eenmaal geplaatst hadden, hadden wij dit al binnen een week in huis. Wij zijn dus heel erg te spreken over dit bedrijf en wel vanwege het feit dat:

  • wij hier een prachtig ontwerp hebben laten maken
  • wij onze bestelling binnen een week in huis hadden
  • wij shirts mochten ontvangen die van zeer hoge kwaliteit waren

Kijk snel even op de site van Dropletprinting.com voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn