Haal belangrijke certificaten bij Ingenium bedrijfsadvies

24 november 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

ingeniumbedrijfsadvies - Bedrijfsadvies

Wilt u graag uw eigen bedrijf van goed bedrijfsadvies kunnen voorzien? Dan is het geen slecht idee om bij Ingenium bedrijfsadvies een training te volgen. Wij bieden in heel Nederland diverse cursussen aan tot keurmeester. Een keurmeester is bevoegd om rapporten op te stellen over de staat van bepaalde machinerie, stellingen en toestellen. Denkt u aan onder andere:

  • Een cursus landbouw-, tuin-, park-, en bouwmachines keuren,
  • Een cursus heftrucks keuren,
  • Maar we geven ook verplichte trainingen aan leidinggevenden zoals bedrijfshulpverlening en criminaliteitspreventie.

U leest het, we bieden u een keur aan trainingen en dit is nog maar een kleine greep uit de totale selectie. Op onze website, ingeniumbedrijfsadvies.nl leest u alles over de desbetreffende cursussen. Zo kunt u er informatie over downloaden want per training vindt u een handige brochure in pdf-formaat zodat u het rustig even kunt doorlezen. U vindt er tevens de inhoud van de diverse cursussen. Het geeft u een algemeen beeld wat u mag verwachten qua leerstof en doelstellingen. Denkt u dat dit iets is voor u en wilt u graag uw eigen bedrijf van bedrijfsadvies kunnen voorzien? Bekijk dan de trainingsdata. Met maar liefst 17 verschillende locaties in Nederland is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. In principe kunnen we overal dezelfde training verzorgen mits er genoeg aanmeldingen voor zijn. En anders verzoeken we u om iets verder te reizen zoals naar ons speciale trainingscentrum in Lexmond, Zuid-Holland.

Bij Ingenium bedrijfsadvies leert u bijvoorbeeld bedrijfshulpverlening

Er zijn een aantal cursussen verplicht gesteld binnen diverse sectoren. In principe geldt voor elke werkgever en leidinggevende dat diegene beschikt over een geldig BHV certificaat. Om de twee jaar moet deze kennis worden bijgespijkerd zodat uw certificaat wordt verlengd. Doet u dat niet dan kunt u tijdens een onverwachte keuring een fikse boete krijgen. Bij Ingenium bedrijfsadvies kunt u de training ophalen en ook geavanceerde trainingen volgen. Wilt u onafhankelijk bedrijfsadvies kunnen geven omdat u er altijd van hebt gedroomd om keurmeester te worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u om uw carrière om te gooien. Richt uw eigen bedrijf op van keurmeesters en help bedrijven om de duurzaamheid en veiligheid te vergroten. We zien het helaas nog te vaak misgaan met alle gevolgen van dien. U kunt zich direct voor de training naar keuze opgeven door het pdf-formulier in te vullen dat u onderaan elke beschrijving van de verschillende cursussen kunt vinden. U kunt direct boeken of om extra informatie vragen als u graag nog even de kat uit de boom wilt kijken.

Graag alles even rustig doorlezen? Download dan een gratis brochure

Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we gerust stellen dat Ingenium bedrijfsadvies de marktleider is op het geven van dergelijke cursussen. Het is een waardevolle aanvulling op uw huidige taken als u uw bedrijf van bedrijfsadvies kunt voorzien. Dankzij u kunnen grote gevaren voorkomen worden. Want u ziet als eerste dat er bijvoorbeeld een mankement is aan bepaalde kranen of medisch apparatuur. Wordt het niet goed onderhouden of schoongemaakt? Wordt er binnen uw bedrijf met de pet naar gegooid? Ook dan kunt u hier dankzij Ingenium bedrijfsadvies een stokje voor steken. Ons docentencorps bestaat uit experts, veiligheidsdeskundigen en specialisten die u in uw eigen tempo de benodigde stof bijbrengen. Zoekt u er meetinstrumenten bij? Kijk dan eens op de meetwinkel.nl want daar vindt u alle accessoires om van u een volwaardige keurmeester te maken. Ten slotte kunt u ons volgen via Linked In voor het laatste nieuws over bijvoorbeeld de nieuwste trainingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn