Transformatoren nodig? Bestel ze hier direct

20 november 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Transformatoren zijn belangrijke accessoires voor elke bedrijf. Wilt u daarom deze omvormers kopen? Dan bent u bij ons op eti.nl aan het juiste adres. In deze webwinkel vindt u diverse transformatoren om elk type spanning mee om te zetten. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Vergeet dan niet om ook even tussen onze andere producten te kijken. Zo hebben we naast een grote collectie transformatoren ook onder andere de volgende producten te koop:

  • gelijkstroomvoedingen,
  • line conditioners, zij zorgen binnen de gegeven specificatie voor een stabiele stroomvoorziening en regulatie van pieken waardoor uw productieprocessen geen hinder zullen ondervinden van welke storende factor dan ook,
  • bedradingen,
  • power units
  • en diverse composieten.

Transformatoren gebruikt u als u met apparatuur werkt dat meer energie dan 230 Volt nodig hebt. Denk aan groot apparatuur zoals lasapparaten en professionele boormachines. Dan hebt u al snel 320 Volt nodig. U hebt daarom transformatoren nodig zodat de netspanning kan worden omgezet in een hogere spanning zonder uw netwerk te belasten. Misschien krijgt u in uw werkplaats juist 320 Volt aangeleverd. Dan kunt u weer geheel andere apparaten zoals adapters van computers niet gebruiken zonder deze apparaten die het omzetten naar 230 Volt. Dit zijn veelvoorkomende voorbeelden waarbij u deze apparaten nodig zult hebben. Maar dat is nog lang niet alles want we verkopen ook meer exotische transformatoren die bijvoorbeeld zelfs 520 Volt aankunnen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Het is belangrijk dat u een veilige werkomgeving creƫert, zeker als u met hoogspanningsmachines werkt. Deze veilige transformatoren aanschaffen is een stap in de goede richting.

Elk bedrijf kan wel wat transformatoren gebruiken

We leveren voornamelijk transformatoren aan bedrijven. Het is niet zo vreemd dat u daarom meerdere tegelijkertijd bestelt. Dat is een goed idee, want u bespaart daarmee aanzienlijk op de verzendkosten. ETI ontwerpt al meer dan 50 jaar transformatoren en we mogen wel stellen dat we daarom een van de meest ervaren bedrijven zijn in Nederland. Zo nodig bouwen we een transformator voor u op maat. Dit komt zelden voor omdat de hoeveelheid voltages over het algemeen niet afwijkt van de norm. Maar mocht u een bijzonder apparaat hebben gekocht of ontwikkeld, dan kan het zeker zo zijn dat u daarom onze hulp nodig hebt voor een wel heel bijzondere transformator. U bent hoe dan ook bij ons welkom want wij houden wel van een uitdaging. In zeer korte tijd maken wij dan de transformatoren die u wenst. Vraag eerst een offerte aan of download een pdf-formulier als u iets meer wilt weten over een bepaalde transformator. Van alle afgebeelde producten vindt u in een oogopslag de technische specificaties. Aanvullingen hieroo zijn aldus gratis te downloaden.

Als u vandaag bestelt dan hebt u de transformator morgen al in huis

Voor vragen staan we tijdens kantooruren voor u klaar. Bel ons even op en geef aan wat u precies qua apparatuur wenst. We kunnen u direct een offerte toesturen. Stuurt u liever een e-mail? Dat is geen enkel probleem. U kunt tevens alle producten met eigen ogen bekijken in Aalten. Maakt u van te voren wel even een afspraak? Op dit moment bieden we maar liefst 313 producten aan die u kunt gebruiken als transformator. Als u daarom door de bomen het bos niet meer ziet dan kunt u gebruik maken van de zoekhulp. Klik bijvoorbeeld het type aan. Of zoek door de ingangsspanning, het vermogen, de beschermingsklasse en/of de uitvoering aan te klikken. Dan verkleint u uw zoekgebied aanzienlijk en zult u snel de machine vinden die u nodig hebt voor uw project.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn