Haarstudio Amsterdam: toonbeeld van kwaliteit

4 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

Laatst moest ik weer eens naar de kapper. Ik wilde simpelweg mijn haar laten knippen, maar ben als een ander mens weer weggegaan. Ik was bij Monique’s Hairstudio, een haarstudio in Amsterdam. Ik werd professioneel geholpen en met respect behandeld. Ook was ik diep onder de indruk van de dienstverlening. Ik wil graag duidelijk maken wat me zo beviel aan mijn afspraak. Mogelijk kunnen andere kappers daar hun voordeel mee doen. Deze haarstudio in Amsterdam is voor mij een toonbeeld van kwaliteit, en wel om 4 redenen:

  • Men neemt de tijd voor je
  • Een luisterend oor en goed geknipt
  • Uitstekende producten voor thuisgebruik
  • Eenvoudig digitaal reserveren

Laat ik direct aangeven wat me het meest aansprak: er werd de tijd voor je genomen. Het is meestal zo, wanneer je een haarstudio in Amsterdam binnenloopt, dat niemand iets tegen je zegt tot je zelf het gesprek begint. Je moet maar gaan zitten en je beurt afwachten. Hier was dat absoluut niet het geval. Ik had gelijk aanspraak en kreeg meteen een kop koffie aangeboden. Terwijl ik zat te wachten werd er ook met me gepraat. Waar kwam ik vandaan? Was ik al vaker langs geweest? Ik viel meteen in een warm bad! Ik had zin in een goed gesprek en dat werd direct opgemerkt. Toen ik aan de beurt was nam ik plaats in de stoel. Wat je dan vaak ziet bij een haarstudio in Amsterdam is dat je eerst een schort omkrijgt. Daarna mag je even kort vertellen hoe je het wilt hebben en dat is het dan. Hier ging het hele anders. Ik ging in de stoel zitten -met mijn kopje koffie- en kon rustig vertellen hoe ik normaal gesproken mijn haar droeg. Ik heb al sinds het eind van mijn studententijd hetzelfde kapsel, dus dat hoort inmiddels gewoon bij wie ik ben. Daar werd goed naar geluisterd. Pas daarna kreeg ik het schort om. Dat zorgt voor een compleet andere dynamiek. Ik kan deze haarstudio in Amsterdam dus van harte aanbevelen!

Haarstudio Amsterdam: producten voor thuis

De service van deze haarstudio reikt verder dan de voordeur. Wanneer je weggaat, krijg je de kans om wat producten aan te schaffen die zij zelf ook gebruiken. Meestal ben ik daar geen groot fan van, maar mijn haar zat leuk dus ik dacht: vooruit dan maar! Ik was verbluft. De gel die ik kocht was de beste die ik ooit geprobeerd heb. Van de shampoo werd mijn haar erg zacht en soepel. Ik was zeer onder de indruk. Deze producten zijn niet bij het Kruidvat te koop, dus het is echt de moeite waard om eens te kijken of er iets voor je tussenzit. Tot slot: het was doodeenvoudig om een afspraak te maken. Bij een gemiddelde haarstudio in Amsterdam moet je eerst bellen en dan maar hopen dat er een plekje voor je is. Hier kun je gewoon digitaal reserveren. Je kiest een dienst, een tijdstip en voilà! Deze haarstudio in Amsterdam heeft me dus helemaal overtuigd. Ik ga ongetwijfeld snel een keer terug.

Zelf een afspraak inplannen

Ben jij nieuwsgierig geworden door dit artikel? Dat kan ik me goed voorstellen! Om zelf een afspraak in te plannen ga je naar haarstudio-hoofddorp.nl. Je vindt daar alle contactinformatie en een link naar de online agenda. Deze haarstudio in Amsterdam heeft twee vestigingen. Houd dat even in de gaten, zodat je niet op de verkeerde locatie een afspraak maakt! Neem snel contact op of plan een behandeling in. Ik kan garanderen dat je tevreden bent met het eindresultaat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn