Vergaderlocatie Midden Nederland

4 mei 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Paardenburgh zaalverhuur is een inspirerende plek om door te brengen als vergaderlocatie Midden Nederland. Het is een gerestaureerde monumentale hoeve en deze staat al sinds 1648 gevestigd in Bodegraven. Inmiddels is deze omgebouwd tot zalencentrum, waarbij de zalen niet alleen voor vergaderingen worden geboekt. Dit bijzondere gebouw is ook de uitgewezen plek voor feesten. Dit prachtige gebouw bezit een indrukwekkende historie waar zelfs stadhouder koning Willem de Derde in voorkomt. Hij was hier gehuisvest gedurende de oorlog tegen de Fransen. Met deze omvangrijke geschiedenis is het zeker een aantrekkelijk gebouw om eens door te brengen. De website paardenburgh.nl geeft al een goede impressie over deze plek. Er staan meerdere foto’s op die een beeld geven van de feestelijke gelegenheden die daar hebben plaatsgevonden. Door de stijlvolle en authentieke sfeer is het perfect voor feesten, maar leent het zich ook goed uit als vergaderlocatie Midden Nederland. Juist de unieke omgeving kan een bijzondere uitwerking hebben op een groep. Daarnaast kan het een verademing zijn om eens in een andere ruimte te vergaderen. Vergeet de standaard kantoorruimtes of de speciale zalencentra als u liever een inspirerende plek wilt. Ook hier is het mogelijk een verzorgde zaal te reserveren waar u zelf weinig voor hoeft te regelen. De medewerkers van Paardenburgh zetten zich graag in om u en uw gasten van de beste service te voorzien.

Vergaderlocatie Midden Nederland, een monumentale beleving

Zodra u hier binnen stapt, voelt het alsof u zich begeeft in een andere tijd en cultuur. Daarom is dit ideaal als vergaderlocatie Midden Nederland. Het is makkelijk te bereiken en toch kunt u hier afstand nemen van alles. Het standaard kantoor, de beslommeringen die spelen tussen de aanwezigen op de vergadering. Soms is het beter op een neutrale en ook sfeervolle locatie een bespreking te laten plaatsvinden. Paardenburgh zaalverhuur is daarom perfect als vergaderlocatie Midden-Nederland en biedt de volgende voordelen:

  • Centraal gelegen en daarom vanuit alle hoeken van Nederland goed bereikbaar
  • Goed te bereiken met openbaar vervoer
  • Voldoende privacy op de locatie
  • Voldoende parkeerplaatsen beschikbaar rond de Paardenburgh
  • Koffie/thee, lunch en drankjes worden verzorgd

Het bovenstaande wordt geboden in combinatie met een ongedwongen sfeer. Ondanks de authentieke ruimte heef het toch een ontspannen gevoel als u hier tijd in doorbrengt. Het is ook nog mogelijk uw vergadering af te sluiten met een van de arrangementen die zij hier aanbieden. Zo heeft u de mogelijkheid nog langer te genieten van deze vergaderlocatie Midden Nederland. Bespreek met de medewerkers de overige arrangementen die zij voor u kunnen regelen.

Kies een aansluitend arrangement

Wat de reden ook is dat u Paardenburgh Zaalverhuur inschakelt, u kunt rekenen op de totale verzorging van de dag of dagdeel. Ze bieden namelijk meer dan een goede bereikbare vergaderlocatie Midden Nederland. Grote gezelschappen kunnen hier ook terecht voor:

  • Een bierarrangement
  • Wandelen door de polders in het Groene Hart
  • Fietstocht door het Groene Hart
  • Sloepentocht
  • High tea arrangement

Dit zijn allemaal perfecte arrangementen voor een bedrijfsuitje, maar ook voor andere gelegenheden als een verjaardag, een vrijgezellenfeest of een familiefeest. Mocht u dus een uitzonderlijk feest willen hebben waar de gasten nog lang aan blijven denken, dan kunnen ze dit bij Paardenburgh Zaalverhuur voor u regelen. De wandelingen en fietstochten zijn perfect te combineren met vergaderlocatie Midden Nederland. Dit geeft de aanwezigen een mogelijkheid een frisse neus te halen en ondertussen de omgeving te verkennen. Zo leren ze nog meer over de geschiedenis van de omgeving van deze vergaderlocatie Midden Nederland. Wilt u meer weten over deze unieke vergaderlocatie Midden Nederland? Ga dan naar de website paardenburgh.nl voor meer informatie over deze uitzonderlijke plek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn