Hebt u een makelaardij in Eindhoven nodig?

5 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

U wilt graag verhuizen in Noord-Brabant. Wilt u naar een grote stad toe verhuizen of wilt u de drukte ontvluchten? Bent u onlangs gescheiden of gaat u samenwonen en wilt u de grote stap zetten om een huis te kopen? Zorg er in ieder geval voor dat u sterk staat tijdens de onderhandelingen. U hebt wellicht niet erg veel verstand van vastgoed en de huizenmarkt. Is het daarom niet fantastisch dat u voor weinig geld een betrouwbare makelaardij in Eindhoven kunt inhuren die u zowel bijstaat bij de aankoop als de verkoop van een huis? Voor diverse andere zaken besteedt u toch ook dat werk uit aan een expert? U moet er niet aan denken om uw riolering te reinigen of om elektriciteitskabels in de meterkast te verleggen. Waarom zou u dan niet een makelaardij in Eindhoven vragen als u uw huis wilt verkopen? Neemt u eens een kijkje op onze website: makelaarseindhoven.nl. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,6 mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een betrouwbare en ervaren makelaardij in Eindhoven dat in no time uw huis kan verkopen. U kunt zich ondertussen bezighouden met andere zaken zoals het zoeken naar een nieuwe woning en het treffen van de voorbereidingen van de verhuizing. Hebt u eenmaal een woning gevonden, dan kan deze makelaardij in Eindhoven u wederom een dienst bewijzen door te onderhandelen met de eigenaars en hun makelaar. U wilt immers geen dief van de portemonnee zijn.

Een betrouwbare makelaardij uit Eindhoven

U zult bij ons goed advies krijgen. En advies is gratis zoals we bij Alberti makelaardij in Eindhoven altijd zeggen. En dat is niet het enige dat gratis is. Want voordat u uw huis op de markt kunt zetten is het aan te raden om uw huis te laten taxeren. Tijdens de taxatie worden de ruimtes van uw huis opgemeten en wordt de waarde bepaald op basis van diverse factoren. Denk aan de oppervlakte, staat van het huis, wat u er in de afgelopen jaren aan hebt verbouwd en misschien wel hebt toegevoegd maar ook de populariteit van de straat en wijk speelt een rol. Dit kunt u uiteraard zelf schatten maar de kans dat u een te laag bod krijgt of een veel te hoge waarde op uw huis plakt is vrij groot. Want ook dit is natuurlijk weer een vak apart waar u deze makelaardij in Eindhoven voor kunt vragen. We taxeren op afspraak kosteloos uw huis en kunnen vervolgens het huis onder de aandacht van potentiële kopers brengen. Wist u trouwens dat we meer dan 40 jaar ervaring hebben? Als u met deze makelaardij in Eindhoven in zee gaat dan krijgt u te maken met een hoogopgeleide makelaar die tevens mag taxeren en weet wat er op dit moment speelt op de huizenmarkt.

Aankopen, verkopen, taxeren, we kunnen het allemaal

Een huis kopen of juist verkopen kan erg spannend zijn. U wilt in deze periode geen fouten maken en al helemaal niet worden opgelicht. Het gaat om grote geldstromen die bepalend zijn of u kunt investeren in een nieuw pand. Roep daarom altijd de hulp van een makelaarskantoor in zoals deze makelaardij in Eindhoven.

  • Niet alleen kan deze makelaardij in Eindhoven u helpen bij de taxatie, de aankoop en verkoop,
  • We kunnen u tevens helpen aan een goede notaris die al het papierwerk op orde maakt zodat er te zijner tijd bij hem of haar getekend kan worden,
  • Hebt u financieel advies nodig? We geven u graag een aantal tips over uw situatie en welke hypotheek het beste daarbij past.
  • Bekijk snel de website https://makelaarseindhoven.nu/
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn