Onze hoogwerkers verhuren we in heel Nederland

23 april 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u op zoek naar hoogwerkers? Kijk in dat geval even op onze website. We verhuren namelijk 35 verschillende soorten hoogwerkers in heel Nederland. Misschien wilt u namelijk liever niet investeren in een eigen hoogwerker. Als u een bedrijfje start dan hebt u daar ongetwijfeld nog geen geld voor. En ook al koopt u bijvoorbeeld een telescoophoogwerker, er bestaat altijd nog de kans dat u in de toekomst een ander type hoogwerker nodig hebt dat bijvoorbeeld hoger reikt of meer stabiliteit geeft. Daarom is huren te prefereren boven kopen. Kijkt u maar eens naar de 7 verschillende varianten die we op dit moment aanbieden. Op kuipershoogwerekrs.nl leggen we gedetailleerd uit wat de voordelen van de diverse hoogwerkers zijn. Hier hebt u wellicht niet zoveel kaas van gegeten dus dan is het wel zo verstandig dat u zich even inleest. De vier meest gebruikte hoogwerkers zijn:

  • De spinhoogwerker,
  • De knikhoogwerker,
  • De schaarhoogwerker
  • En de reeds genoemde telescoophoogwerker.

We verhuren hoogwerkers van merken zoals Hitachi en Genie. Dus u weet dat u te maken krijgt met goede producten van gerenommeerde merken. Wij doen er alles aan om u een totaalproduct af te leveren. Bent u in het bezit van en certificaat om met hoogwerkers te werken? Dan kunt u via het contactformulier op onze website uw naam en andere adresgegevens invullen. Kies vervolgens de hoogwerker uit die u wilt huren en geef de data door.

Deze hoogwerkers zijn uitvoerig getest

Nadat u het verzoek hebt ingediend nemen we contact met u op over de mogelijkheden. Dit is tevens de ideale manier om vragen aan ons te stellen. Misschien weet u niet precies of u bijvoorbeeld een Genie S60 of Genie S85 J moet huren. Geef aan in welk gebied u een hoogwerker nodig hebt, wat er precies mee gedaan gaat worden en om hoeveel gewicht het gaat. Zo kunt u deze stellages gebruiken om bijvoorbeeld een vleugelpiano naar een vierde etage van een flatgebouw te takelen. Maar ze worden ook gebruikt om de flatgebouwen te schilderen of te renoveren. Sommige hoogwerkers zijn geschikt om in drukke winkelstraten te plaatsen zonder dat burgers hier last aan ondervinden, andere hoogwerkers zijn meer geschikt voor op een bouwterrein of in een park. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in ons wagenpark. Natuurlijk weten wij als geen ander welke hoogwerker u voor uw specifieke doeleinde nodig hebt. Dus vraag ons het hemd van het lijf, daar doen we beslist niet moeilijk over. Onze firma kan u overigens tevens helpen met al uw grondwerk. Moeten er wegen worden aangelegd op uw bedrijventerrein? Moet er een nieuwe riolering aangelegd worden? Of hebt u werkzaamheden op het gebied van egalisering te doen? Ook dan kunt u op Kuipers rekenen want naast de verhuur van deze hoogwerkers is grondwerk onze expertise.

Wilt u weten welk type u moet huren? Neem dan eerst contact op

Mocht u meer interesse hebben in onze grondwerken dan kunt u op onze andere website kijken. Maar voor de hoogwerker bent u hier duidelijk aan het juiste adres. Nadat u een keuze hebt gemaakt nemen we aldus snel contact met u op. We adviseren u over welk model in onze ogen het meest geschikt is voor uw werkzaamheden en we laten u uiteraard weten of we op uw data kunnen verhuren. Tevens krijgt u een prijsopgave zodat u weet wat het u gaat kosten. Die verhuurprijzen vallen erg mee, we mogen dan ook wel stellen dat u bij ons geen dief van de portemonnee bent. Deze offerte is overigens vrijblijvend dus denk er gerust nog even over na.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn