Recreatiewoningen voor vakantie

23 april 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Beschik jij in de vakantie graag over voldoende ruimte, over je eigen douche en toilet en wil je een keuken tot je beschikking hebben? Dan zijn recreatiewoningen voor jou waarschijnlijk de beste optie. Uiteraard is het zo dat je uit veel verschillende soorten accommodaties kunt kiezen als je er even tussenuit wilt. Je kunt naar een camping gaan, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor een hostel of hotel. Wat deze allemaal gemeen hebben, is dat ze relatief weinig ruimte bieden. En ook niet altijd evenveel comfort. Bij recreatiewoningen ligt dit wel anders, je hebt hier een heel huis voor jezelf, met voldoende slaapruimte voor iedereen, kamers waar jij je even terug kunt trekken van de rest van het gezin en een keuken waarin je zelf aan de slag kunt gaan. Dat is toch iets wat veel mensen missen als ze in een hotel verblijf, dat ze niet even zelf voor het ontbijt kunnen zorgen, niet zelf kunnen kiezen wat ze willen eten. Daar komt bij dat je in een hotel of hostel vaak ook niet de beschikking hebt over een tuin, waardoor je niet lekker buiten kunt zitten. Bij recreatiewoningen is het meestal zo dat deze vrijstaand zijn, zodat je ook genoeg mogelijkheid hebt om heerlijk buiten te zitten. bekijk ook : Recreatie woningen | Woningtypen | Eigen huis bouwen

Recreatiewoningen laten bouwen

Als mensen denken aan recreatiewoningen, dan denken ze vaak aan de mogelijkheid tot het huren van dergelijke huizen bij een van de bekende aanbieders van vakantieparken. En natuurlijk is dat een prima optie, maar wist je dat je ook prima een dergelijke woning zelf kunt laten bouwen? Als jij graag iedere keer naar dezelfde plek op vakantie gaat, omdat je de regio daar bijvoorbeeld heel erg mooi vindt en omdat de reistijd voor jou acceptabel is, dan is het toch onlogisch om steeds maar weer eens huisje te huren? Als je kiest voor koop van recreatiewoningen, dan profiteer je van verschillende voordelen:

  • je hoeft niet steeds opnieuw huur te betalen
  • je weet dat je altijd in het huisje terecht kunt
  • je kunt er je eigen spulletjes neerleggen, zodat je minder bagage hoeft mee te nemen
  • je kunt het vakantiehuis helemaal naar eigen wens inrichten

Dat zijn allemaal redenen die het zeker de moeite waard maken om eens te overwegen of het laten bouwen van een eigen woning voor jullie ook een idee is. Op die manier is verblijf in recreatiewoningen veel eenvoudiger en nog comfortabeler, doordat je altijd je eigen spullen bij de hand hebt.

Bouwbedrijf Poppink kan het maken

Het mag dus duidelijk zijn dat er veel voordelen te noemen zijn voor het zelf bezitten van recreatiewoningen. Wil jij regelmatig naar dezelfde plaats op vakantie en wil je daar graag een eigen vakantiehuis hebben, dan kun je ervoor kiezen om een bestaand pand daar te kopen. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen huisje laten bouwen. Dat biedt je de optie om zelf een ontwerp uit te kiezen en inspraak te hebben in bijvoorbeeld de kleur van de betegeling en de indeling van de keuken. Overweeg je deze mogelijkheid, dan moet je zeker eens contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Zij hebben namelijk zeer veel kennis van het bouwen van recreatiewoningen. Het fijne is dat zij standaard drie ontwerpen klaar hebben liggen waar je uit kunt kiezen. Deze ontwerpen gebruiken zij vaker, waardoor ze hier snel mee aan de slag kunnen en de totaalprijs voor jullie zo laag mogelijk blijft. Een groot pluspunt van Poppink is ook dat ze het hele traject kunnen verzorgen, van ontwerp tot aan oplevering. En in al die tijd heb jij steeds een vast aanspreekpunt, voor al jouw vragen. Poppink is dus een goede optie als je recreatiewoningen wilt bouwen laten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn