Heeft u een goed incassobureau nodig?

6 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijven die met klanten te maken krijgen die niet op tijd hun rekeningen betalen, kunnen daardoor flink in de problemen komen. Wanneer u namelijk geen geld binnenkrijgt als bedrijf, kan het zijn dat u niet op tijd uw mensen kunt betalen en noem het allemaal maar op. Vaak kunt u zelf nog een betalingsherinnering sturen, maar wanneer dat ook geen zoden aan de dijk zet, is het tijd om een goed incassobureau in te schakelen. Een incassobureau kan er namelijk voor zorgen dat de mensen van wie u nog geld moet krijgen, u toch nog betalen. Het kan namelijk zo zijn dat deze mensen simpelweg vergeten zijn om u te betalen, maar soms is er ook kwade opzet in het spel. Een incassobureau heeft in dat geval heel veel meer mogelijkheden dan u wanneer u zelf achter deze klant aan zou gaan. Bovendien is het ook vaak heel tijdrovend om achter klanten aan te gaan en dus is het altijd goed om een keer te kijken of u baat kunt hebben bij een goed incassobureau. Wij willen ons graag aan u aanbieden. Wij zijn namelijk een professioneel incassobureau en wij doen er alles aan om uw geld zo snel mogelijk te kunnen innen. Als incassobureau hebben wij heel veel ervaring en wij doen er alles aan om de mensen die nog moeten betalen, dat zo snel mogelijk te laten doen. Wij sturen als incassobureau altijd een bericht naar de mensen waarin wij hen laten weten dat zij nog geld schuldig zijn aan mensen. Doorgaans reageert een groot deel van de mensen op dit bericht. Mochten zij niet in staat zijn om u te betalen, dan kunnen wij als incassobureau altijd kijken wat wel een passende oplossing is. Zo hebben wij in de loop der jaren al heel veel mensen kunnen helpen en wij hopen dat u ook een beroep op ons zou willen doen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet dat er nog zeker mogelijkheden zijn wanneer klanten niet betalen. Het hoeft soms niet veel werk te zijn voor ons als incassobureau om uw geld alsnog op te halen. Kom daarom snel een keer naar onze site kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Het adres van onze site is credifin-nederland.nl. 

De schuldenaar betaalt de kosten van ons incassobureau

Het zou natuurlijk van de zotte zijn dat u geld zou moeten betalen voor de kosten die u voor ons incassobureau moet maken. Wij zullen dan ook als incassobureau de rekening bij de schuldenaar leggen. Zo weet u zeker dat u uw geld kunt krijgen zonder dat u dit meteen aan ons incassobureau kwijt zult zijn.

Wij horen graag van u

Mocht u na het lezen van deze tekst graag met ons in zee willen gaan, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zorgen er altijd voor dat:

  • Wij u snel van dienst kunnen zijn
  • U niet de rekening hoeft te betalen 
  • U uw geld krijgt

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij helpen u namelijk graag. 

https://www.credifin-nederland.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn