Een feedback training volgen

9 september 2019

Posted in Coaching en Workshops

Ik werk sinds 2016 voor een groot internationaal bedrijf in Amsterdam en heb het hier erg naar mijn zin. Er werken veel verschillende culturen en nationaliteiten in het bedrijf en dat maakt het vaak interessant, maar soms ook moeilijk. Wij Nederlanders zijn vaak erg direct, maar veel mensen die niet uit Nederland komen hebben hier veel moeite mee en kunnen hier niet altijd goed mee omgaan. Ik kan met veel van mijn collega’s goed opschieten en wilde graag leren hoe ik beter kon omgaan met verschillende type mensen. Ik vroeg aan mijn manager of ik een feedback training mocht volgen en hij vond dit een erg goed idee. Ik kwam de website feedbackgeven.nl tegen en heb via dit bedrijf een cursus van een dag gevolgd. Ik werk al een paar jaar met verschillende culturen en nationaliteiten samen en dat vind ik erg fijn, maar soms ook lastig. Sommige mensen werken nog niet zo lang voor dit bedrijf en hebben weinig ervaring met de Nederlandse cultuur. Ik heb verschillende keren gehad, dat collega’s mij te direct vonden en dat ik daardoor een kleine ruzie kreeg.Aangezien ik voor een internationaal bedrijf werk, kan ik niet verwachten dat iedereen zich aan mij aanpast, daarom wilde ik graag een feedback training volgen. Werken met andere culturen vind ik erg leerzaam en ik heb veel interessante collega’s, maar mensen denken nu eenmaal op een andere manier en dat is niet altijd gemakkelijk. Ik besprak het werken met andere nationaliteiten met mijn manager en gaf aan, dat ik dat soms lastig vond. Ik vertelde hem dat ik graag een feedback training wilde volgen, om te leren hoe ik beter kon communiceren met verschillende persoonlijkheden en mensen van een andere cultuur. Hij vond dit een erg goed idee en zei dat ik zelf een training mocht uitkiezen.

Een feedback training van een dag

Online zocht ik naar bedrijven die de feedback training aanbieden waar ik naar op zoek was en kwam toen de website feedbackgeven.nl tegen. Dit bedrijf organiseert verschillende cursussen en is verkozen tot beste opleider van Nederland, hierdoor wist ik dat dit bedrijf een goede keuze zou zijn. Dit bedrijf organiseert regelmatig trainingen op verschillende locaties in Nederland en ook regelmatig een in Amsterdam. Ik las op hun website wat er tijdens de feedback training van een dag behandelt zou worden en dit leek mij zeer interessant. Mijn manager keurde de training goed en ik schreef mij in voor de eerst volgende cursusdag.

Een zeer leerzaam cursus

Vorige maand was de feedback training en ik vond het zeer leerzaam. De cursus werd gegeven in een kleine groep, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. De leraar kon de materie goed overbrengen en was erg betrokken. Ik heb verschillende technieken en tips geleerd die ik nu bij mijn werk gebruik. Sommige van mijn collega’s hebben aangegeven dat zij het prettiger vinden om met mijn samen te werken en daar ben ik erg blij mee. Ik heb erg veel gehad aan de feedback training en raad deze training aan.

  • Het bedrijf geeft verschillende cursussen en staat goed aangeschreven
  • Cursussen worden gegeven op verschillende locaties
  • De cursus werd gegeven in een kleine groep
  • Ik vond de training zeer leerzaam
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn