De koperwerken laten vervangen

9 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vrouw en ik hebben dit jaar een pand gekocht in het stadje waar wij wonen. Wij wonen in een klein stadje in Noord Holland en er staan veel monumentale panden in het oude centrum. Ook wij hebben een pand gekocht dat een monumentaal pand is en daarom geleden er veel andere regels voor de verbouwing. Wij mogen bijvoorbeeld niets aan de buitenkant van het gebouw veranderen en moeten zorgen dat het in de originele staat blijft. Wij wilden echter het pand opknappen, voordat wij er zouden komen wonen en wilde onder andere de koperwerken laten vervangen, omdat deze in een slechte staat waren. Wij zochten een bedrijf dat ons kon helpen met dakbedekking en kwamen uit bij JVK daken. Dit bedrijf heeft veel ervaring met dit soort klussen en kon het voor een goede prijs uitvoeren. Ik ben geboren in dit kleine stadje, maar heb hier voornamelijk tijdens mijn jeugd gewoond. Een groot gedeelte van mijn familie woont hier nog en de afgelopen jaren kwamen wij regelmatig op bezoek. Toen mijn vrouw en ik het pand zagen, wilden wij het graag kopen en gelukkig was dit voor ons mogelijk. Er moesten echter wel een aantal dingen opgeknapt worden, waaronder de koperwerken. Het pand is een monumentaal pand en dat wisten wij voordat wij het kochten. Er gelden andere regels voor monumenten dan voor normale huizen en dit heeft soms voordelen, maar ook nadelen. Het gebouw ziet er erg mooi uit, vooral van de buitenkant en hieraan mogen wij niets veranderen. Wij konden bijvoorbeeld de koperwerken niet voor iets anders vervangen, daarom moesten wij op zoek naar een bedrijf die ervaring heeft met het vervangen. Gelukkig wilden wij niets veranderen aan de buitenkant van het pand en mochten wij in het gebouw zelf wel veel verbouwen.

Een expert in koperwerken vervangen

Online ging ik op zoek naar bedrijven die konden helpen met de renovatie en wij kwamen al snel JVK daken tegen. Dit bedrijf helpt met het vervangen van koperwerken bij monumenten, maar kan ze ook plaatsen bij nieuwe gebouwen. Wij namen contact op met dit bedrijf en het bleek dat zij de renovatie voor een goede prijs konden uitvoeren. Zij hebben veel ervaring met het vervangen van koperwerken, hebben de juiste materialen en gereedschap en konden al snel langskomen. Hier waren wij erg blij mee, want wij wilden zo snel mogelijk in ons nieuwe huis wonen.

Het pand ziet er weer prachtig uit

Vorige week kwam er een medewerker van JVK daken bij ons langs en ging aan de slag met de renovatie van de koperwerken. De medewerker wist precies wat er moest gebeuren en kon de klus snel afronden. Wij zijn erg blij met het resultaat, want het dak ziet er weer prachtig uit. Ondertussen wonen wij ook in het pand en wij zijn erg blij met ons nieuwe huis. Voor het vervangen van koperwerken raden wij JVK daken aan.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met renovaties van daken
  • Zij hebben de juiste kennis en gereedschap voor de klus
  • Zij konden de renovatie voor een goede prijs uitvoeren
  • Wij zijn erg blij met het resultaat 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn