Wilt u een pianist op uw bruiloft?

13 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben onlangs elkaar het ja-woord gegeven en dat wilden wij graag in besloten kring vieren. Wij hebben namelijk een aantal heel goede vrienden en het leek ons leuk om dit met een klein, doch mooi feestje te vieren. Wij houden beide heel erg van klassieke muziek en wij hebben besloten om elkaar het ja-woord te geven in een mooie salon waar wij dan een pianist op onze bruiloft wilden laten spelen. Wij konden dan namelijk in de setting van een kamerconcert elkaar eeuwig trouw beloven en dat leek ons een van de mooiste manieren om te trouwen. Om dit alles te kunnen realiseren, moesten wij dus op zoek naar een pianist voor onze bruiloft. Wij wilden graag een goede pianist op onze bruiloft uitnodigen omdat wij er zeker van wilden zijn dat deze persoon onze dag tot een droom zou maken. Wij hebben daarom lang gezocht naar een geschikte pianist voor onze bruiloft en wij hebben er uiteindelijk een gevonden. Wij hebben namelijk van meerdere mensen in onze omgeving te horen gekregen dat wij een keer naar de site van ThomasAlexanderpiano.com zouden moeten gaan. Deze vakman speelt namelijk vaak als pianist op een bruiloft en als ik de recensies mocht geloven dan deed hij dit altijd formidabel. Genoeg reden voor ons dus om een keer naar de site van deze kunstenaar te gaan om te zien wat wij daar allemaal over hem konden lezen. Wij hebben toen gezien dat hij van vele markten thuis is en dat is heel handig voor ons. Wij wilden namelijk ook graag een aantal popnummers ten gehore brengen en heel veel klassieke pianisten kunnen dit niet goed. Gelukkig kon deze pianist dat wel en wij hebben deze pianist voor onze bruiloft gevraagd. Wij kregen te horen dat hij die bewuste dag nog geen enkele boeking had staan, dus hij wilde graag bij ons komen spelen. Wij waren door het dolle heen dat deze pianist op onze bruiloft zou komen spelen en wij hebben daarom ook om die reden heel erg naar deze bijzondere dag uitgekeken. 

Deze pianist speelde op onze bruiloft 

Wij hebben uiteindelijk een heel mooie dag gehad dankzij deze pianist op onze bruiloft. Hij voelde precies aan welke muziek goed bij het moment paste en hij heeft heel erg mooi gespeeld. Wij zijn daarom ook heel erg blij dat wij deze pianist op onze bruiloft hebben laten spelen want ik weet zeker dat het zonder zijn spel, niet zo mooi was geweest. Ik kan u daarom aanraden om ook deze pianist op uw bruiloft te laten spelen als u binnenkort in het huwelijksbootje wilt stappen. 

Kijk ook een keer op de site 

Mocht u meer over deze vakman willen lezen, dan kan ik u aanraden om een keer naar ThomasAlexanderPiano.com te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Meer lezen over deze kunstenaar
  • Bekijken wat hij allemaal kan spelen 
  • Fragmenten beluisteren van de werken die hij kan spelen 

Ik kan u aanraden om Thomas Alexander in te schakelen. Ik ben er zeker van dat hij u nooit en te nimmer teleur zal stellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn