Heeft u snel een goede opslagruimte in Amersfoort nodig?

12 juli 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven, Nieuws

Toen wij vorig jaar ons huis te koop aanboden, hadden wij nooit verwacht dat wij zo snel een serieuze koper zouden vinden. Wij hadden  namelijk niet een heel bijzonder huis en de huizen bij ons in de omgeving staan vaak maanden te koop en dan mag je hopen dat er een keer iemand wil komen kijken. Het overviel ons dan ook behoorlijk toen wij al binnen een week een bod kregen uitgebracht dat wij echt niet konden weigeren. Wij hebben toen gekeken hoe wij dit probleem moesten oplossen want wij hadden zelf nog geen woning gekocht. Wij hebben toen besloten om onze goederen maar alvast in een opslagruimte in Amersfoort op te slaan. Wanneer je namelijk een goede opslagruimte in Amersfoort weet te vinden, en je bent van plan om uiteindelijk toch naar Amersfoort te gaan, dan kan je dat heel veel werk schelen. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede opslagruimte in Amersfoort konden vinden en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van Easybox.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die een goede opslagruimte in Amersfoort zoeken. Wij hebben namelijk gezien dat je ook wel ergens een vochtige garage kunt huren, maar wij wilden niet dat onze goederen schade zouden oplopen en daarom wilden wij alleen maar zaken doen met een aanbieder van een professionele opslagruimte in Amersfoort. Wij hebben gemerkt dat wij op de site van Easybox.nl heel interessante opties te zien kregen en ik ben daarom erg blij dat ik mij tot deze mensen gewend heb. Ik zag hier dat ik hier een opslagruimte in Amersfoort in allerlei soorten en maten kon huren, dus het was voor mij duidelijk dat ik even contact met deze mensen moest opnemen om te horen hoe zij mij van dienst konden zijn.

Deze opslagruimte in Amersfoort was perfect voor al onze goederen

Wij wilden er zeker van zijn dat wanneer wij een opslagruimte in Amersfoort zouden huren, wij er niet bang voor hoefden te zijn dat onze goederen beschadigd zouden raken door bijvoorbeeld kou, vocht, water of rook. Wij hebben daarom voor Easybox gekozen omdat deze mensen je een goede opslagruimte in Amersfoort aanbieden en wij zagen dat er in het complex niet gerookt mag worden. Dat zorgde ervoor dat wij er zeker van konden zijn dat onze goederen hier veilig zouden staan. Wij hebben daarom al snel een offerte aangevraagd en ik kan u zeggen dat wij zeer te spreken waren over de prijs die wij te horen kregen.

Wij regelden hier ook onze dozen

Wij hebben gezien dat wij via dit bedrijf ook onze dozen konden regelen en dus hebben wij dat ook meteen besteld. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede opslagruimte kunnen vinden
  • Wij weten zeker dat onze goederen veilig en droog zijn opgeslagen
  • Wij zijn zeer te spreken over de goede service van dit bedrijf

Kijk voor meer info ook nog even op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn